Secret Pizzeria in Apeldoorn

Secret Pizzeria in Apeldoorn


Secret Pizzeria, de naam zegt het al, een pizzeria die op een “geheime” locatie wordt opgebouwd in Apeldoorn. Secret Pizzeria wordt uitgevoerd door het bedrijf Viva La Pizza. Samen met een heel team van pizza bakkers/sters komt het concept Secret Pizzeria tot stand. Secret Pizzeria is zijn eerste editie gestart in de zomer van 2011. Afgelopen weekend waren wij ook weer van de partij. Benieuwd naar het concept van de Secret Pizzeria? Dan moet je zeker even verder lezen!

Afgelopen weekend was het weer zover. Er werd weer een Secret Pizzeria georganiseerd in Apeldoorn.  Een week van te voren wordt op facebook de datum bekend gemaakt van een nieuwe editie. . De locatie is nog niet bekend en deze zal Secret Pizzeria een dag van te voren bekend maken. We hadden deze keer geluk want we hebben op de dag zelf gevraagd of er nog vier plekken vrij waren en er waren wat afmeldingen dus konden wij aanschuiven!

Secret Pizzaria

Het concept Secret Pizzeria

Secret Pizzeria is niet zomaar een pizzeria. Hoe zal ik het omschrijven? Het is zeg maar een geheime Pop-Up pizzeria. Elke keer wordt er een week van te voren op facebook aangekondigd dat er weer een Secret Pizzeria editie aankomt. Enkel alleen de datum wordt bekend gemaakt en dat je je kunt inschrijven. Een dag van te voren maakt Secret Pizzeria de locatie bekend. Ditmaal was het georganiseerd in de City Lounge in Apeldoorn. De City Lounge is gevestigd in de voormalige bankkluizen van de Rabobank. Dit was dan zeker ook weer een bijzondere, leuke locatie! Eerder hebben we al een Secret Pizzeria meegemaakt bij De Apenheul, het Boschbad en de Kringloopwinkel. Maar wat is nu het concept van Secret Pizzeria? Er staan lange tafels met rood geblokte tafelkleden, je schuift ergens aan en je krijgt verse pizza’s die rechtstreeks uit de mobiele houtoven komen. Je kunt geen pizza’s bestellen maar je krijgt elke keer verschillende gesneden pizza’s op tafel. Er komen mininimaal 6 verschillende pizza’s voorbij. Denk bijvoorbeeld aan Pizza Salami, Pizza Hawaï (ham/ananas), Pizza Rucola, Pizza Vega (champignon, ui, paprika) en Pizza Tonno (tonijn) and last but not least de bekende Nutella Pizza, de Nutella Pizzolo. Dit is een dubbele pizza gevuld met Nutella met poedersuiker eroverheen. Deze beroemde Nutella Pizza wordt meestal aan het eind van de avond geserveerd en kun je zien als het dessert.

Wil jij ook een keer naar Secret Pizzaria? Houd dan Facebook en Twitter in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

 

2 gedachten over “Secret Pizzeria in Apeldoorn

Geef een reactie

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok

%d bloggers liken dit: