Herfsttag, favoriete geurkaars, herfstdrankje en herfstlipstick.

Herfsttag, favoriete geurkaars, herfstdrankje en herfstlipstick.

We kunnen er niet meer omheen, de herfst is in volle gang. We konden genieten van een lange nazomer en zelfs in oktober nog met blote benen rond lopen. Fijn hoor. Ieder seizoen heeft zo zijn charme. Zo vind ik het leuk wanneer aan het eind van de zomer de herfst langzaam zijn intrede doet. Maar ook aan het eind van de winter ben ik het binnen zitten zat en heb ik behoefte aan warme zonnestralen en lekker buiten zijn. Nu kan ik genieten van de herfst. Op de blog van Marieke, (Mariekeblogt) kwam ik de herfsttag tegen en ik nam deze over….over herfstdrankjes, geurkaarsen en favoriete lipsticks.

Mijn favoriete ding aan de herfst

De regen die tegen de ramen tikt en lekker met je rug tegen de verwarming zitten. Met kleedjes en theetjes op de bank, (geur) kaarsjes aan. Yep, ik ben een echte huismus. Lees  deze blog wat ik nog meer leuk vind aan de herfst en dat het echt niet erg is om dit seizoen te omarmen.

Favoriete herfstdrankje

Herfstthee, de Autumn Storm van Pickwick.

Favoriete geurkaars

Het hele jaar door is vanille een favoriete geurkaars. Eigenlijk heb ik nooit een andere geur, ook niet met de herfst. Maar…. nu heb ik voor het eerst de Baked Apple in huis gehaald en ik moet zeggen, deze komt aardig in de buurt van de favorieten.

Beste herfst lipstick

Die heb ik niet. Te donkere en te opvallende kleuren staan mij gewoon niet, dus ik houd het lekker bij een doorzichtige of rozige kleur lipgloss. Dus geen lipstick 🙂

Go-to moisturizer

Ik gebruik al jaren de dagcrème van Nivea.

Go-to oogschaduwkleur

Heel lichtbruin of grijs.

Favoriete muziek

Momenteel heb ik niet echt favoriete muziek. Ik luister veel verschillende muziekstijlen van André Hazes tot aan Armin van Buuren. Al  luister ik de laatste tijd ook wel weer veel naar hits uit de jaren 90. Jeugdsentiment!

herfsttag

Favoriete herfstoutfit

Laarzen, jurkje en een lekkere, dikke legging.

Herfsttraktatie

Uhm, pure chocolade? Kop (herfst) thee erbij, en bij elke slok een stukje chocola in je mond laten smelten door de warme thee. Yummie. Maar ook de kruidnootjes van de bakker.. oooh en die chocolade kikkers en muizen. Ik heb ze toevallig vandaag weer voor het eerst gekocht.

Favoriete plek

Op een kussentje met de rug tegen de verwarming aan. (Of op de bank, bed of bad 🙂 )

 

Waar word jij gelukkig van in de herfst? Chocolade, dekentjes of warme choco? Boswandelingen of warme maillots? Ik ben benieuwd!

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: