Herfsttag, favoriete geurkaars, herfstdrankje en herfstlipstick

Herfsttag, favoriete geurkaars, herfstdrankje en herfstlipstick

We kunnen er niet meer omheen, de herfst is in volle gang. We genoten van een prima zomer- en nazomer. Toch heeft elk seizoen zo zijn charme. Ik kan er echt van genieten wanneer de herfst langzaam zijn intrede doet. De bladeren die verkleuren, kastanjes zoeken en je kunt buiten echt ruiken dat het herfst is.

Op de blog van Marieke, (Mariekeblogt) kwam ik een herfsttag tegen, leuk om in te vullen….over herfstdrankjes, geurkaarsen en favoriete lipsticks.

Mijn favoriete ding aan de herfst

De regen die tegen de ramen tikt en lekker met je rug tegen de verwarming zitten. Met kleedjes en theetjes op de bank, (geur) kaarsjes aan. Yep, ik ben een echte huismus. Lees deze blog wat ik nog meer leuk vind aan de herfst en dat het echt niet erg is om dit seizoen te omarmen.

Favoriete herfstdrankje

Herfstthee, de Autumn Storm van Pickwick herfsttag

Favoriete geurkaars

Het hele jaar door is vanille een favoriete geurkaars. Eigenlijk heb ik nooit een andere geur, ook niet met de herfst. Maar…. nu heb ik voor het eerst de Baked Apple gekocht en ik moet zeggen, deze komt aardig in de buurt van de favorieten. πŸ™‚

Beste herfstlipstick

Die heb ik niet. Te donkere en te opvallende kleuren staan mij gewoon niet, dus ik houd het lekker bij een doorzichtige of rozige kleur lipgloss. Dus geen lipstick πŸ™‚

Go-to moisturizer

Ik gebruik al jaren de dagcrème van Nivea.

Go-to oogschaduwkleur

Heel lichtbruin of grijs.

Favoriete muziek

Momenteel heb ik niet echt favoriete muziek. Ik luister veel verschillende muziekstijlen van AndrΓ© Hazes tot Armin van Buuren. Al luister ik de laatste tijd wel weer veel naar hits uit de jaren 90. Jeugdsentiment!

herfsttag

Favoriete herfstoutfit

Laarzen, jurkje en een dikke legging.

Herfsttraktatie

Uhm, pure chocolade? Kop (herfst) thee erbij, en bij elke slok een stukje chocola in je mond laten smelten door de warme thee. Yummie. Maar ook de kruidnootjes van de bakker.. oooh en die chocolade kikkers en muizen. Ik heb ze toevallig vandaag weer voor het eerst gekocht.

Favoriete plek

Op een kussentje met de rug tegen de verwarming aan. (Of op de bank, bed of bad πŸ™‚ )

Waar word jij gelukkig van in de herfst? Chocolade, dekentjes of warme choco? Boswandelingen of warme maillots? Ik ben benieuwd!

3 gedachten over “Herfsttag, favoriete geurkaars, herfstdrankje en herfstlipstick

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: