30 Day Blog Challenge; Naam van mijn blog

30 Day Blog Challenge; Naam van mijn blog


Soms ben ik wel eens he-le-maal inspiratieloos. Tja, als blogger overkomt je dat wel eens. Waar haal je dan je inspiratie vandaan en het bedenken van leuke content? Maar geen paniek, want voor zulke momenten heb ik een leuk lijstje achter de hand, de #30dayblogchallenge. Op mijn andere blog; www.sanshine.eu was ik al begonnen met de 30 day blog challengeDeze challenge is bedacht door Maris van de blog Haremaristeit.nl. Allerlei leuke onderwerpen om over te bloggen komen op deze lijst voor. Ik ga deze challenge voort zetten op SansLife.nl en vandaag vertel ik je meer over de naam van mijn blog (s).

De blog challenge is afgelopen zomer bedacht door Maris, voor de meeste bloggers is het in de zomer komkommertijd en hanteren ze een zomerrooster. Of ze hebben juist meer tijd om te bloggen maar ontbreekt het op 1 of andere manier aan inspiratie. Vandaar dat ze de 30 Day Blog Challenge heeft bedacht. Ik gebruik hem dan ook niet specifiek in de zomer maar gewoon het hele jaar door. Ik ben er in september op SanShine mee begonnen (klik hier) en vandaag deel ik nummer 1 van de lijst.

Nummer 1 van de lijst: De naam van mijn blog

Een naam verzinnen voor je website, blog of webshop is rete moeilijk kan ik je vertellen. Een naam verzinnen in het algemeen voor kinderen of een bedrijf is zowiezo al een hele opgave. Bij mijn allereerste website heb ik een lijst gemaakt met allerlei leuke namen. Ik wilde perse iets met de eerste letters van mijn naam; San. Diverse namen en combinaties passeerden de revue. Voor de blog wilde ik graag heel breed schrijven, van lifestyle tot beauty. Van DIY tot persoonlijke artikelen. Maar ook over mijn sieradenlijn SanShine. Namen als Sandra’s life, leven van Sandra en van alles kwam voorbij. Uiteindelijk werd de naam World of SanShine geboren. Al ging er wel even een tijdje overheen voordat ik deze naam bedacht.  🙂

Ik wil meer

Na ruim een jaar op een gratis versie van WordPress te hebben geblogd begon het te kriebelen; Ik wil van dat gratis af, ik wil met plugins kunnen werken en ik wil een eigen domein :). Dus niet meer dat .wordpres.org. achter je naam. Ik ben overgestapt naar een betaalde versie van WordPress. Op de nieuwe site wilde ik bloggen maar er moest ook een webshop aan gekoppelt worden. Zo gezegd zo gedaan en ik veranderde de naam naar SanShine. De naam SanShine is ontstaan door de eerse letters van mijn naam en die dag dat de naam bedacht werd was het een mooie zonnige dag (credits to my friend Leonie 😉 ) Anyways, SanShine was geboren.

SanShine & SansLife

Happy en gelukkig bleef ik van alles schrijven voor SanShine, van sieraden tot persoonlijke artikelen. Dat ging een tijdje door. Totdat ik zo links en rechts kreeg te horen of het niet beter was om met Sanshine alleen te gaan richten op alles wat te maken heeft met sieraden. Dus mijn eigen handgemaakte sieraden, sieraden DIY, tips, trends enzovoort. Eigenlijk vond ik dat wel een beter idee. Want de naam Sanshine stond natuurlijk voor mijn sieradenlijn SanShine. Maar de afwisseling van het schijven over hele andere dingen vond ik juist zo leuk. Dus ik besloot nog een blog te gaan starten. Over deze naam was ik aardig snel uit. Ik wilde iets wat ook paste bij SanShine en de keus was snel gemaakt. SansLife was geboren. Ik koos weer de eerste letters van mijn naam en plakte daar LIFE achter aangezien deze blog meer een lifestyle blog zou gaan worden. Nu ben ik toch weer aan het bedenken om de naam van deze blog te gaan veranderen naar Sandraevers.nl. Aangezien ik wat zaken wil gaan veranderen/aanpassen/invoeren….. (daarover later meer).  Anyways, ik had het daar laatst met mijn vriend over en die vertelde me doodleuk dat hij het domein Sandraevers.nl al had geregistreerd…  Dus als je naar www.sandraevers.nl gaat kom je ook op deze blog terecht. Leuk weetje joh!

Dit waren de namen van mijn blogs. Nummer 1 van de lijst van de #30dayblogchallenge. Ik vond het dus best wel lastig om een leuke naam te bedenken. Een naam die bij je past en waar je voor staat. 

Hoe heb jij de naam voor je blog gekozen? Ik ben heel benieuwd!

 

 

 

Eén gedachte over “30 Day Blog Challenge; Naam van mijn blog

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: