Sinterklaas cadeau ideeën voor tieners

Sinterklaas cadeau ideeën voor tieners

Sinterklaas is weer in het land! Een gezellige tijd voor de kleintjes. Jouw tiener gelooft niet meer in het grote geheim, maar wil wel cadeautjes krijgen. Misschien ga jij loodjes trekken met je tieners, surprises maken of een leuk dobbelspel spelen op 5 december. En dan komt de vraag, wat koop je in hemelsnaam voor je slungelige zoon of ijdele dochter? In deze blog geef ik je 5 handige Sinterklaas cadeau ideeën voor tieners.

1. Nieuw telefoonhoesje

Telefoonhoesjes doen het altijd goed bij je tiener, zij wisselen toch net wat vaker van hoesje dan dat jij doet. Misschien handig om van te voren een beetje proberen te pijlen of er nog favorieten zijn en wat je tiener leuk vindt.

Sinterklaas cadeau ideeën voor tieners

2. Accessoires voor mobiel

Niet alleen telefoonhoesjes zijn een goede optie, een perfecte tweede keus is een accessoire voor de smartphone. AirrPods, een hip telefoonkoordje of een smartphone Finger Ring. Leuke cadeautjes met betaalbare prijsjes. Nou ja, je maakt het zo duur natuurlijk als je zelf wilt. Je kunt Airpods van Apple kopen, maar je hebt ook een hele goede tweede keus. Ik gebruik zelf deze draadloze oordopjes van I12.

3. Verzorgingsproducten

Doet het vooral heel goed bij de meiden. Een mascara, bodylotion, nagellak of parfum. Cadeauthes die nuttig zijn en vaak zijn ze er erg blij mee. OOk voor de jongens heb je leuke cadeau’s zoals een fijne deo, lekkere parfum of douchegel.

4. Gezelschapsspel

Kan voor elke leeftijd maar ook leuk voo de tieners, ene simpeln kaartspelletje hoeft niet duur te zijn en doet het vaakgoed. Hetzelfde geldt voor boeken of tijdschriften. Je kunt erookvoor kiezen een aboonement te geven op hun favoriete tijdschrijft.

5. Spulletjes voor school

Nou ja misschien niet echt voor school maar een setje mooie stiften, fineliners of markeerstiften kunnen nooit kwaad. Waarschijnlijk kan je tiener dit best goed gebruiken aangezien de helft van zijn of haar aangeschafte schoolspul allang weer kwijt of uitgeleend is.. Een nieuwe etui doet het vast ook goed.

Verder; sokken, kleding, accessoires of een tas zijn ook leuke cadeaus. Praktische spulletjes bijvoorbeeld voor het sporten doen het vast ook goed.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen over tieners/pubers;

-> Zo weet je dat je een puber in huis hebt.

-> Het puberbrein; een wondere wereld

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: