Op zoek naar leuke DIY projecten met als thema herfst? Hierbij 9 leuke websites om creatief aan de slag te gaan

Op zoek naar leuke DIY projecten met als thema herfst? Hierbij 9 leuke websites om creatief aan de slag te gaan

De herfst is het perfecte seizoen om creatief aan de slag te gaan met DIY-projecten. Ben je op zoek naar leuke ideeën voor herfstdecoraties? In deze blog staan zijn 9 websites vol met inspirerende herfst DIY-projecten.

1. Pinterest – eindeloze inspiratie voor herfst DIY

Op Pinterest kun je urenlang scrollen door een enorme hoeveelheid DIY herfstdecoratie. Van het maken van een herfstkrans tot schattige pompoenversieringen. Typ eenvoudig “herfst DIY projecten” in en je krijgt honderden ideeën om zelf thuis uit te proberen.

2. Country Living – Rustieke herfstdecoraties

Country Living is perfect voor liefhebbers van een landelijke stijl. Je vindt hier een schat aan herfstknutselprojecten, zoals het maken van decoratieve pompoenen of een herfstkrans voor je voordeur. Hun herfst DIY projecten zijn eenvoudig maar sfeervol.

3. Better Homes & Gardens – DIY voor het hele gezin

Op de website van Better Homes & Gardens vind je herfstknutselideeën voor zowel volwassenen als kinderen. Van herfstbladerenkunst tot zelfgemaakte kaarsen, hun collectie is divers en inspirerend.

4. The Spruce Crafts – creatief met herfstmaterialen

The Spruce Crafts biedt eenvoudige, maar stijlvolle DIY-projecten, vaak gemaakt van natuurlijke materialen zoals bladeren en takken. Perfect voor wie houdt van herfstbladeren knutselen en decoraties met een natuurlijke uitstraling.

5. Martha Stewart – elegante herfstdecoraties

Als je op zoek bent naar verfijnde herfstdecoratie ideeën, is Martha Stewart een geweldige bron. Met projecten zoals herfstkransen en zelfgemaakte tafeldecoraties, kun je je huis stijlvol en gezellig inrichten.

6. Lia Griffith – moderne DIY projecten

De blog van Lia Griffith biedt een eigentijdse kijk op herfst DIY projecten. Denk aan moderne, minimalistische decoraties met een herfstthema. Ideaal als je een trendy sfeer in je huis wilt creëren.

7. Crafts by Amanda – leuke DIY’s voor kinderen

Wil je samen met je kinderen knutselen? Crafts by Amanda heeft talloze leuke herfstprojecten speciaal voor de kleintjes. Van het maken van herfstbladeren slingers tot schattige papieren pompoenen.

Herfst DIY projecten

8. DIY Joy – creatieve en betaalbare DIY herfst projecten

Op DIY Joy vind je een brede selectie aan betaalbare en toegankelijke herfst DIY-ideeën. Perfect voor mensen die op zoek zijn naar snelle, eenvoudige projecten.

9. Good Housekeeping – sfeervolle herfstdecoraties

Tot slot biedt Good Housekeeping een leuke verzameling knutselprojecten voor in huis. Hun projecten brengen direct een warme herfstsfeer in je woning.

Deze 9 websites bieden volop inspiratie voor prachtige herfst DIY projecten die eenvoudig thuis te maken zijn. Of je nu op zoek bent naar herfstdecoratie ideeën of een mooie herfstkrans, voor iedereen zit er vast iets tussen om te maken.

Ook leuk om te lezen: 10 leuke DIY projecten om je huis gezellig te maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.