Over Sandra

Over Sandra

Ben jij een ondernemer die worstelt met blogs, nieuwsbrieven, webteksten, social media en alles wat maar te maken heeft met lettertjes? Krijg je al kriebels bij het idee dat je dat óók nog moet doen? Stop je het liefst je handen tegen je oren en roep je heel hard ‘Ik hoor je niet, ik hoor je niet?’ (Jochem Meijer)  

Ik hoor je wel! Vertel jouw verhaal en ik zet ze succesvol om in pakkende teksten. Zo kun jij je bezig houden met jouw onderneming en doen we allebei waar wij goed in zijn. Perfect toch?

Wie ben ik?

Ik ben Sandra Evers en je hebt tot nu toe nog niet weggeklikt en wilt dus meer weten over de persoon achter het bedrijf SandraEvers.nl. Naast dit werk ben ik moeder van een jongen van 8 en een meisje van 11. Jarenlang werkte ik als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Als klein meisje wilde ik schooljuf worden. Na de MAVO ging ik naar het MBO en volgde met veel plezier de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk. Met in mijn achterhoofd nog steeds het idee om door te stromen naar de lerarenopleiding basisonderwijs. En ja, daar kwam een kink in de kabbel. Ik wilde werken, geld verdienen, samen wonen en niet meer studeren. Ik kreeg een baan als administratief medewerkster bij een autoschadebedrijf  waar ik 5 jaar tussen de mannen heb rondgelopen en rolde uiteindelijk de kinderopvang in. Phoe, dat was even een cultuurschok, van een mannenorganisatie naar een vrouwenbende, haha. Ik ben begonnen op de contractadministratie, heb een buitenschoolse opvang opgezet en gedraaid, doorgestroomd tot BSO coördinator en locatie coördinator. Uiteindelijk besloot ik niet meer al die verantwoordelijkheden te willen en deed een stapje terug. De laatste 5 jaar werkte ik als pedagogisch medewerker op een vve peuterspeelzaal.

Dagboeken

Schrijven, schrijven en nog eens schrijven daar was ik veel mee bezig. Op de basisschool vond ik het schrijven van verhalen altijd al ontzettend leuk.  Moesten er verslagen gemaakt worden? No problem, ik deed het met liefde, nieuwsbrieven op het werk? Ook die werden doorgeschoven naar moi. Toen ik mijn eerste dagboekje kreeg was het hek van de dam. Ontelbaar veel dagboekjes volgden er vanaf die dag. Alles werd vastgelegd! Op de middelbare school versierde ik notitieboekjes met plaatjes van mijn favoriete boyband en tv-serie, (op dat moment waren dat de Backstreet-boys en keek ik Beverly Hills 90210) schreef verhaaltjes over hoe saai school wel niet was, welke jongen ik nu weer leuk vond en schoof de boekjes door naar mijn vriendinnen die vrolijk een verhaaltje terug schreven. #favorietebezigheidonderdelessen. Je kan wel zeggen dat zo de liefde is begonnen voor het schrijven.

Werk enzo

Na jaren in de kinderopvang gewerkt te hebben kwam ik in een soort van burn-out thuis te zitten. Meer en meer kwam het besef dat dit niet meer was wat ik wilde en inmiddels had ik ook al twee blogs opgestart. De eerste blog heette, Worldofsanshine, waar ik mijn leven een beetje deelde en waar ik mijn eigen gemaakte sieraden liet zien. Dit was nog op een gratis wordpress site. Daarna werd dit omgezet tot SansLife en maakte een aparte website met webshop voor mijn sieraden, www.sanshine.eu.

Lang verhaal kort maken, ik zat thuis en kwam er meer en meer achter dat het werk in de kinderopvang het niet meer was. Uiteindelijk besloten om te stoppen in de kinderopvang en per 1 juli 2017 startte ik mijn eigen bedrijf: SandraEvers.nl.

Wil je nog meer over mij lezen? Lees dan mijn persoonlijke verhaal deel 1 en deel 2.

Meer informatie: social media, teksten, diensten, blogs

Beschuitje.nl