Social media en bloggen

Social media en bloggen

He hoi, jij bent op mijn website terecht gekomen en dat vind ik natuurlijk super tof! Je zocht naar informatie over social media of het schrijven van teksten oftewel: het creëren van content en ik kan je daarbij helpen.

Ik ben Sandra Evers, 41 jaar en met mijn gezin woonachtig in Apeldoorn. Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je draag door naar deze pagina.

Social media

Oké, even terug naar jouw social media. Je bent tenslotte niet voor niets op mijn website terecht gekomen. 🙂 Met de inzet van social media vergroot je je kansen. Social media vormen hét middel om klanten te bereiken en te binden. Maar het bijhouden van profielen op deze sociale netwerken vergt soms veel tijd. Tijd die je misschien liever in andere zaken steekt. Dan klinkt het interessant om deze zaken uit te besteden. En dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik neem het complete social media beheer van jouw bedrijf uit handen. Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn. U roept, wij draaien. Samen kijken we naar jouw doelgroep en wat jouw wensen zijn. 

Bloggen

Waarom zou je als bedrijf moeten gaan bloggen? Het is een goede manier om als bedrijf te laten zien wat je in huis hebt. Een bedrijfsblog gaat dieper in op de materie, je brengt je doelgroep op ideeën of inspireert ze. “Ja maar, daar heb ik helemaal geen tijd voor,” hoor ik je denken. Geen probleem, ik help je graag. Vertel mij jouw verhaal en ik zet de woorden op papier.

Bekijk voor meer informatie de pagina  social media of  teksten.

Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sandraevers.nl.

Benieuwd naar de vrouw achter SandraEvers.nl? Bekijk dan mijn voorstelvideo.

social media beheer

social media beheer