Dit zijn de 5 tofste koffie hotspots in Apeldoorn

Dit zijn de 5 tofste koffie hotspots in Apeldoorn

Apeldoorn heeft niet alleen de Apenheul, Juliantoren, Kroondomeinen en Paleis het Loo. Het heeft ook gezellige koffie hotspots. De binnenstad van Apeldoorn is gezellig met leuke, verborgen straatjes en heeft ook genoeg horeca om neer te strijken. Je vindt er leuke hotspots waar je terecht kunt voor een goede kop koffie en een lekkere lunch. In deze blog vertel ik de 5 tofste koffie hotspots in Apeldoorn

1. Schenkers

Schenkers is een koffie hotspot en café in de binnenstad van Apeldoorn. Bij Schenkers kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner en natuurlijk speciale koffies. Schenkers staat niet alleen bekend om zijn heerlijke koffie, je kunt er ook lekker lang borrelen onder het genot van kleine hapjes. Leuke bijkomstigheid; ook is Schenkers een prima plek om te flexwerken! Je vindt Schenkers aan de Van Kinsbergenstraat 8A.

2. Central Park

In een leuk zijstraatje, midden in het centrum van Apeldoorn vind je Central Park. In een nostalgisch pand vind je een gezellige, knusse sfeer. Strijk neer buiten op het terras of neem plaats binnen waar het knus oogt. Bij Central Park kun je terecht voor uiteraard een heerlijke kop koffie, lunch, high tea of borrel. Central Park heeft een uitgebreide koffiekaart en ze werken met hun eigen

Koffie hotspots Apeldoorn

3. Brasserie en Wijnbar Martins

Een begrip in Apeldoorn! Martins is gevestigd aan de Paslaan en je kunt er terecht voor lunch en diner. De koffie is er top, niet voor niets, want bedrijfsleidster Lizzy Vosselman werd al eens bekroond tot ‘Best Barista in town’. Ook voor een goede wijn zit je trouwens bij Martins goed. Ze serveren een selectie van zelf gekozen wijnen. Aanrader! Je vindt Brasserie en Wijnbar Martins aan de Paslaan 5.

4. Het Apeldoorns Koffiehuys

In de Korenpassage in Apeldoorn vind je Het Apeldoorns Koffiehuys. Het ligt midden in de binnenstad, dus een ideale plek voor een goede kop koffie of lekkere lunch tussen het winkelen door. Niet onbelangrijk om te vermelden is dat je er ook terecht kunt voor een verrassende high tea met thee van Sion Lévelt én verse, huisgemaakte carrotcake. Het is heerlijk vertoeven op het terras of in de binnentuin. Je vindt Het Apeldoorns Koffiehuys aan de Korenpassage 37.

5. Klein Berlijn

Klein Berlijn ligt aan de rand van het centrum en is voornamelijk een hippe zaak. Je geniet van hapjes en drankjes van pure biologische ingrediënten. De koffiekaart heeft voor ieder wat wils met natuurlijk lekkers voor bij de koffie. Klein Berlijn is onder ander de plek voor mensen met een lactosevrij, glutenvrij of suikervrij dieet. Je vindt Klein Berlijn aan de Hoofdstraat 34.

Eén gedachte over “ Dit zijn de 5 tofste koffie hotspots in Apeldoorn

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.