fbpx

Blogs

Balans tussen moederschap en ondernemenschap, wat is dat??😏

Balans tussen moederschap en ondernemenschap, wat is dat??😏

Mam, mahaaam, mamááááááááááá!!! Met een driedubbele lange uithaal word ik weer gestoord van mijn werk. Potverdrie, ik dacht dat hij zo leuk aan het spelen was, kon ik mooi dat artikel aftikken. Zuchtend, besluit ik om niet te reageren. 2 minuten is het stil en opeens staat mijn zoon naast me op zolder. Ik spring zowat een meter de lucht in omdat hij zo stilletjes komt aansluipen. Hij lacht, ik niet. Ik hou niet van dit soort grapjes wanneer ik geconcentreerd bezig ben. Toch is zijn lach van korte duur en vraagt hij boos waarom ik geen antwoord geef. Met een zucht, (“mam, je zucht weer..”) vertel ik hem dat als hij iets wil vragen hij naar boven moet komen en het niet van onderaan de trap moet blèren. “Ik ben er nu toch?” “Ja, en je liet me schrikken, dat vind ik niet leuk. En wat is nu je vraag?” Hij kijkt me aan en haalt nonchalant z’n schouders op. Schijnbaar weet hij niet meer waarom hij mij heeft geroepen en druipt weer af. Ik zeg hem nog wel dat hij een snoepje (eentje!!) mag pakken. Hopelijk kan ik nog een halfuurtje ongestoord aan het werk…..

Balans tussen het moederschap en ondernemerschap, de zogenaamde ballen hoog houden, Wat is dat?? En hoe heb ik het afgelopen jaar ervaren?

Lees Meer Lees Meer

Weekvlog #16 | Mini shoplog, opname video en bloopers😃

Weekvlog #16 | Mini shoplog, opname video en bloopers😃

Hallo allemaal,

Er staat weer een weekvlog op mijn kanaal. Tot nu toe gaat het nog steeds goed om elke week een vlog te uploaden. Ik ben trots op mezelf! Afgelopen week maakte ik voor het eerst een informatieve video voor een klant van mij, hij is erg leuk geworden. In deze vlog zie je de stukjes wat niet goed ging. Verder lagen er bij de Wibra alweer knutselspullen in de schappen voor de Kerst. Joehoe! I love it! Ik kon het niet laten en heb wat leuke spulletjes gekocht, je ziet het in deze weekvlog! Veel plezier met kijken en tot volgende week.

 

Weekvlog #15 | Jarig, 19 jaar samen en ijs van CO

Weekvlog #15 | Jarig, 19 jaar samen en ijs van CO

Hallo lieve allemaal!

Er staat weer een weekvlog voor jullie klaar op mijn kanaal, Sandra Evers. Wij nemen jullie weer gezellig mee in deze vlog en ik geef je een kijkje in mijn leven. Ik was jarig en ik werd 37, dus niet 38 zoals ik in de vlog zei haha. Ik vierde het een klein beetje, verder was ik natuurlijk aan het werk, probeerde iets van de IKEA in elkaar te zetten en aten we ijs van Co. Kijk weer gezellig mee. Doe een duimpje omhoog of abonneer je op mijn kanaal. Geen kosten, geheel gratis! 🙂

Weekvlog #14

Weekvlog #13

Weekvlog #12

6 redenen waarom jij naar Mallorca op vakantie zou moeten gaan

6 redenen waarom jij naar Mallorca op vakantie zou moeten gaan

Dit jaar gingen wij voor de vijfde keer op vakantie naar Mallorca. (Klik voor de blog) Gerard en ik zijn een paar keer samen geweest en nu dus voor de tweede keer met het gezin (en schoonouders 🙂 ) 20 dagen mocht ik weer vertoeven op mijn favoriete eiland. Vorig jaar zijn wij namelijk niet op vakantie geweest dus dit was extra genieten tot de max! In deze blog vertel ik je dan ook graag 6 redenen waarom je naar Mallorca op vakantie zou moeten gaan.

Lees Meer Lees Meer

Weekvlog #14 Waarom staan al die mensen hier?

Weekvlog #14 Waarom staan al die mensen hier?

 

Hallo! Hier weer een gloed nieuwe weekvlog. Leuk dat je weer kijkt! De scholen zijn weer begonnen en er is dus weer rust in huis. Haha. Verder vragen we ons af wat al die mensen bij de spoorlijn doen en hou ik volgens Kriste de camera niet goed vast… Kijk je weer mee?

 

Bekijk hier de vlog van vorige week.

Weekvlog #13 | Terug van weggeweest!

Weekvlog #13 | Terug van weggeweest!

Hoi, leuk dat je weer kijkt! Ik ben een tijdje weggeweest maar heb het vloggen weer opgepakt. Ik neem je mee in de laatste vakantieweek voordat de scholen weer beginnen. Ik probeer wat te werken, de plannen worden weer gewijzigd en we gingen naar het Openlucht film festival. Kijk weer gezellig mee!

Bekijk hier de laatste vlog van 19 juni 2018.

 

Schoolplein ellende. Welk type moeder (of vader) ben jij?

Schoolplein ellende. Welk type moeder (of vader) ben jij?


De vakantie is (bijna) voorbij en de scholen gaan weer beginnen. Misschien is je kindje 4 jaar geworden en mag het voor het eerst naar de basisschool. Ik zeg, hiep hiep hoera voor de basisschooltijd en alles wat je erbij krijgt…….Bij schoolgaande kindjes hoort namelijk ook schoolplein ellende lees; vreselijk, irritante, roddelende moeders (of vaders). Moeders die je in allerlei categorieën kunt stoppen. Ik neem je graag mee in mijn wereld van schoolplein ellende. Uiteraard met een knipoog geschreven maar het komt gruwelijk dicht bij de werkelijkheid……

Lees Meer Lees Meer