Review; Magnesium bruiskristallen van Rituals

Review; Magnesium bruiskristallen van Rituals

Rituals, bekend om zijn luxe en fijn verzorgingsproducten, heeft een heel fijn product in het assortiment; de magnesium bruiskristallen. Momenteel één van mijn favoriete producten voor in bad. Waarom? Dat vertel ik graag in deze blog.

Magnesium is een supermineraal voor je lichaam en geest

Magnesium is een essentieel mineraal dat een cruciale rol speelt in honderden processen in het lichaam. Van het ondersteunen van een gezond zenuwstelsel en het bevorderen van een goede nachtrust, tot het helpen ontspannen van de spieren en het verbeteren van het energieniveau. Het is echter niet altijd gemakkelijk om voldoende magnesium via voeding binnen te krijgen, wat kan leiden tot symptomen als vermoeidheid, krampen en stress.

Dagelijkse verzorgingDagelijkse verzorging

Gelukkig biedt Rituals een ontspannende en luxe manier om je lichaam te voorzien van extra magnesium: via hun bruiskristallen. Wanneer deze kristallen oplossen in warm badwater, komt magnesium vrij dat direct door de huid kan worden opgenomen, wat een snelle en effectieve manier is om je lichaam van magnesium te voorzien.

Rituals staat bekend om het creëren van een luxe gevoel door hun zorgvuldig samengestelde producten. De magnesium bruiskristallen vormen hierop geen uitzondering. Ze bevatten niet alleen magnesium, maar de bruiskristallen hebben ook een hele fijne, rustgevende geur waar je heerlijk van ontspant. De geurige dampen vullen de badkamer en brengen je tot rust, terwijl je lichaam het magnesium in je opneemt.

Hoeveel heb je nodig van de bruiskristallen voor een badsessie?

Je voegt een handvol kristallen toe aan een warm bad. De kristallen lossen direct op in het water en je ruikt meteen de lekkere geur waardoor je heerlijk ontspant. Wanneer ik een bad heb genomen met de bruiskristallen dan voel ik mij altijd helemaal ontspannen en kalm. Het is de perfecte manier om na een lange dag te ontspannen of juist na een intensieve sportsessie je spieren lekker te kalmeren.

Of je nu een magnesiumboost nodig hebt voor je spieren, je stress wilt verminderen of simpelweg lekker wilt genieten, de bruiskristallen van Rituals zijn een waardevolle aanvulling op je badritueel. Voeg ze toe aan je routine en ervaar zelf hoe dit krachtige mineraal je lichaam en geest helemaal ontspant. 🙂

Super fijn product!

Ik vind deze bruiskristallen van Rituals echt heel fijn en het is op dit moment mijn favoriete product voor in bad. Natuurlijk heeft Rituals nog meer producten uit deze lijn zoals deze Jing Body cream. Helemaal lekker om je mee in te smeren na je badsessie 🙂

Lees ook: Ontspannen en ontstressen, zo doe je dat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.