Sinterklaas cadeau ideeën voor tieners

Sinterklaas cadeau ideeën voor tieners

Nog even dan is Sinterklaas weer in het land! Een gezellige tijd voor de kleintjes. Maar ook als je al wat oudere kinderen hebt. Jouw tiener gelooft niet meer in het grote geheim, maar wil vast nog wel cadeautjes krijgen. 🙂 Misschien ga jij loodjes trekken met je tieners, surprises maken of een leuk dobbelspel spelen op 5 december. En dan komt de vraag, wat koop je in hemelsnaam voor je slungelige zoon of ijdele dochter? In deze blog geef ik je 5 handige Sinterklaas cadeau ideeën voor tieners.

1. Nieuw telefoonhoesje

Telefoonhoesjes doen het altijd goed bij je tiener, zij wisselen toch net wat vaker van hoesje dan dat jij doet. Misschien handig om van te voren een beetje proberen te pijlen of er nog favorieten zijn en wat je tiener leuk vindt.

Sinterklaas cadeau ideeën voor tieners

2. Accessoires voor mobiel

Niet alleen telefoonhoesjes zijn een goede optie, een perfecte tweede keus is een accessoire voor de smartphone. AirrPods, een hip telefoonkoordje of een smartphone Finger Ring. Leuke cadeautjes met betaalbare prijsjes. Nou ja, je maakt het zo duur natuurlijk als je zelf wilt. Je kunt Airpods van Apple kopen, maar je hebt ook een hele goede tweede keus. Ik gebruik zelf deze draadloze oordopjes van I12.

3. Verzorgingsproducten

Doet het vooral heel goed bij de meiden. Een mascara, bodylotion, nagellak of parfum. Cadeautjes die nuttig zijn en vaak zijn ze er erg blij mee. Ook voor de jongens heb je leuke cadeaus zoals een fijne deo, lekkere parfum of douchegel.

4. Gezelschapsspel

Kan voor elke leeftijd maar ook leuk voor de tieners, een simpel kaartspelletje hoeft niet duur te zijn en doet het vaak goed. Hetzelfde geldt voor boeken of tijdschriften. Je kunt er ook voor kiezen om een abonnement op een tijdschrift cadeau te doen.

5. Spulletjes voor school

Nou ja misschien niet echt voor school, maar een setje mooie stiften, fineliners of markeerstiften kunnen nooit kwaad. Waarschijnlijk kan je tiener dit best goed gebruiken aangezien de helft van zijn of haar aangeschafte schoolspullen allang weer kwijt of uitgeleend is…. Een nieuwe etui doet het vast ook goed.

Verder; sokken, kleding, accessoires, een koptelefoon of een tas zijn ook leuke cadeaus. Praktische spulletjes bijvoorbeeld voor het sporten doen het vast ook goed.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen over tieners/pubers;

-> Zo weet je dat je een puber in huis hebt.

-> Het puberbrein; een wondere wereld

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.