Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar!

De kerstspullen zijn weer opgeruimd, de laatste oliebollen achter de kiezen (ik houd helemaal niet van oliebollen :)) en de goede voornemens voor het nieuwe jaar worden om je oren gesmeten (ook daar doe ik niet aan..) Maar ik wil je nog wel een heel gelukkig nieuwjaar wensen!

Geen terugblik wel een kleine vooruitblik

In deze blog ga ik niet terugblikken op 2022. Aan goede voornemens doe ik niet, want stoppen met roken, beginnen met sporten of minder geld uitgeven, daar kun je natuurlijk op elk moment in het jaar mee beginnen. Wel kun je voor jezelf nieuwe doelen maken, wat ik wil ik dit jaar bereiken? Ik heb eigenlijk te veel doelen opgeschreven waardoor het nu een beetje duizelt in mijn hoofd. Haha. Kort gezegd; ik wil dus te veel. Misschien zijn de doelen en de projecten die ik graag wil uitvoeren een beetje door elkaar gelopen. Zo is een jaarlijks terugkerend item op dat lijstje om eindelijk eens dat boek te gaan schrijven. Inmiddels een 5-jarenplan geworden. Toch niet zo belangrijk, anders komt het niet elke keer terug. Wel heb ik één concreet doel voor ogen en dat is werken aan een positieve mindset en persoonlijke ontwikkeling. Eigenlijk ben ik daar al mee gestart, zie, ook voor het stellen van doelen hoeft het niet speciaal een nieuw jaar te worden, anyways, ik ben een groot fan van de boeken en podcasts van Michael Pilarczyk. Een paar jaar geleden bij een presentatie van hem geweest en het boek Master Your Mindset gekocht. Inmiddels ben ik weer opnieuw begonnen in het boek en tijdens mijn wandelingen luister ik naar de podcasts. Super inspirerend. Wil je echt aan de slag met persoonlijke ontwikkeling dan raad ik de boeken, podcast, cursussen enz van Michael Pilarczyk aan.

Gelukkig nieuwjaar!

Ik dwaal af. Met deze blog wil ik je namelijk gewoon een heel fijn, gezellig, spetterend, gelukkig en succesvol 2023 wensen! Besteed aandacht aan jezelf, trek tijd uit voor je hobby, sport en gezondheid en omring je met lieve mensen.

Een heel fijn, geweldig, verrassend, mooi, gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.