Weekvlog #15 | Jarig, 19 jaar samen en ijs van CO

Weekvlog #15 | Jarig, 19 jaar samen en ijs van CO

Hallo lieve allemaal!

Er staat weer een weekvlog voor jullie klaar op mijn kanaal, Sandra Evers. Wij nemen jullie weer gezellig mee in deze vlog en ik geef je een kijkje in mijn leven. Ik was jarig en ik werd 37, dus niet 38 zoals ik in de vlog zei haha. Ik vierde het een klein beetje, verder was ik natuurlijk aan het werk, probeerde iets van de IKEA in elkaar te zetten en aten we ijs van Co. Kijk weer gezellig mee. Doe een duimpje omhoog of abonneer je op mijn kanaal. Geen kosten, geheel gratis! 🙂

Weekvlog #14

Weekvlog #13

Weekvlog #12

2 gedachten over “Weekvlog #15 | Jarig, 19 jaar samen en ijs van CO

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.