Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar!

Dat was het dan weer, december met al zijn gezellige feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst en natuurlijk de jaarwisseling als afsluiter. Dag 2018 en hallo 2019! Ik hoop dat je een gezellig oud en nieuw hebt gehad.

Wij zijn tot een uurtje of 23:00 uur thuis geweest en vertrokken toen richting het marktplein om naar het aftelfeest Apeldoorn telt af te gaan. Dit was de derde keer dat we hier waren en het was weer ontzettend leuk en gezellig. Daarna liepen we naar vrienden om daar een nieuwjaarsborrel te drinken, gingen door naar andere vrienden en sloten de nacht af met een borrel bij de buren.

Een goed begin met een nieuwjaarswens voor jou

De mensen om je heen die je positiviteit brengen, kies deze bewust uit en probeer zelf ook positief te blijven! Maak van een mug geen olifant en probeer te relativeren. Bekijk het van de andere kant en probeer van alles een feestje te maken. Dat ik dit zo beschrijf is ook waar ik zelf heel erg bewust mee bezig wil zijn. Ik heb hierin nog wel eens een schop onder mijn kont voor nodig. 🙂 Het komt nogal eens voor dat ik blijf hangen in het negatieve, of ik trek mij teveel aan wat anderen over mij zeggen of denken. Kies daarom bewust de mensen om je heen en omring je met positiviteit!

Probeer af en toe een risico te nemen. Soms is dat heel moeilijk en spannend maar achteraf blijkt het juist dat het de beste beslissing is. Maar ook risico’s kunnen soms niet goed uitpakken. Dan heb je het geprobeerd, je hebt ervan geleerd, je kijkt niet meer achterom en gaat weer verder. Work hard, play hard!

2019 wordt jouw en mijn jaar!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.