Sandra Evers de week door #4

Sandra Evers de week door #4

Hoi, ik neem je weer mee in mijn week van maandag 15 april t/m zondag 21 april. Een rustig weekje met een pleinfeest op school, veel popcorn en een warm paasweekend. Lees je weer mee?

Hier lees je trouwens mijn weekoverzicht van vorige week.

Maandag

Hallóóóóó nieuwe week! Eigenlijk is maandag een hele saaie dag, meestal begin ik deze dag met het opruimen van het huis, wasjes draaien en/of boodschappen doen. Daarna ga ik aan het werk. Zo ook vandaag. In de avond doe ik een Pilates work-out. Pilates doe ik nu een paar maanden en ik merk dat mijn lichaam leniger en een klein beetje strakker wordt.

Dinsdag

school

Ik had hele andere plannen om de dinsdagochtend mee te starten. Ik wilde eindelijk aan de gastblog beginnen voor de website Baby & You. Dat liep weer anders. Mijn vriend had een beurs van een paar dagen en wilde graag wat tekst op zo’n krijtbord. Dus ik zeg in mijn enthousiasme dat ik dat wel kan en wilde doen….. nou dat heb ik geweten. Man, zo makkelijk is dat niet. Een beetje mooi schrijven kan ik wel, maar dan op papier en ’tussen de lijntjes 🙂 . Dat gaat toch echt wat makkelijker dan op zo’n %$#@^bord.. Je begrijpt, ik heb t ding nog niet aan gors geslagen…. Nee, grapje. Maar het kost me dus meer tijd dan dat ik ingepland had. Leuke bijkomstigheid, onze hulp was er die ochtend en ze vond dat ik een mooi handschrift heb…. Goed, wat deden we nog meer? Ik werkte aan wat social media beheer en we konden nu mooi wat vroeger eten omdat Gerard er niet was. Na het eten speelde ik een potje stratego. Zo niet leuk, ik houd niet van spelletjes……

school

(Ps: het tweede potje heb ik wel gewonnen!)

Woensdag

Ik werd in mijn eentje afgebeult @Thegym door mijn personal trainer. Vol uur aan de bak en knallen met die hap. Billen, buik, benen en een robbertje boksen. Na afloop moe maar een voldaan gevoel.

school

In de middag was er op school een pleinfeest, georganiseerd door de ouderraad, om geld op te halen voor een waterpomp en glijbaan. Het voordeel wanneer je kinderen al wat ouder zijn? Ze gaan lekker zelf op pad en redden zich wel. Het was een leuk en goed georganiseerd feest. Met een pizzabakker, popcorn, ranja, springkussens, oud Hollandse spelletjes, voetballen, legeblokken bouwen enz enz.. Kids hebben zich goed vermaakt. Kriste deed onder andere met vriendinnen een fotoshoot.

school

En Juste won een politiepen- en sleutelhanger bij het ‘Rad van fortuin’.

school

Donderdag

school

Jahaa, buiten eten. Wat een lekker weertje zeg. Het begin van een paar mooie dagen. Alleen die foto, jongens, wat kijk ik moeilijk. Niet meer doen hoor, daar komen héééél véééél rimpels van!

Vrijdag

Het is ‘Goede Vrijdag’ en wat is het mooi weer. Het duurde even voordat de kinderen zin hadden om naar buiten te gaan. Ze waren echt moe van de afgelopen dagen en we deden in de ochtend dan ook lekker rustig aan. Uiteindelijk ging Kriste met een vriendinnetje picknicken en Juste haalde de waterpistolen tevoorschijn.

school

Uiteindelijk kwam er ondernemersbloed bij Kriste naar boven en ging ze aan de weg ranja verkopen. Op de foto hieronder zie je dat ze een bord maakt waarop staat dat er voor €0,20 cent een bekertje ranja gekocht kan worden. En verkopen deed ze!

school

Zaterdag

Paasweekend en wedstrijdweekend. Juste en Gerard vertrokken naar de kartbaan in Berghem voor de trainingsdag van het NK. Kriste en ik bleven thuis.

Zondag

school

Eerste Paasdag, geen paasontbijt maar een snelle hap en weer richting de kartbaan in Berghem voor het NK karten. Juste is uiteindelijk als 21e gefinisht van de 30. Zo jammer want hij lag 16e en werd in de een na laatste ronde van de baan getikt. Oei, balen en dat vond hij niet leuk. Maar ook dat hoort erbij en is iets waar hij mee moet leren omgaan.

Dit was weer onze week. Voor velen is de meivakantie al begonnen. Hier moeten de kinderen deze week nog naar school en hebben ze met vanaf 26 april een weekje vrij.

Wat ga jij doen in de meivakantie?

3 gedachten over “Sandra Evers de week door #4

  1. LEUK VERTELD EN JE HEBT ZEKER EEN MOOI HANDSCHRIFT HEEL MOOI GEWORDEN DAT KRIJTBORD. HET WAS WEL EEN IJVERIGE WEEK VOOR JULLIE MAAR WEL HEEL LEUK.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.