Sandra Evers de week door #3

Sandra Evers de week door #3

Hi allemaal, wat vliegen de weken voorbij. Ik vind het niet normaal. Hoe vaak ik wel niet denk, ‘oh dat duurt nog even’ en voordat je het weet is de desbetreffende dag, activiteit, verjaardag of evenement alweer voorbij. Man, we zitten alweer in april. Koningsdag staat alweer om de hoek te koekeloeren en aankomend weekend is het Pasen. Vandaag neem ik je weer graag mee in mijn leven en laat wat beelden van vorige week zien.

Maandag

kartwedstrijd

‘Lekker weertje koekepeertje!’ Onderweg op de fiets naar mijn afspraak. Ik bezocht de trimsalon van mijn oude nagelstyliste. Zij is al lang gestopt met nagels en nu een honden trimsalon begonnen. Dit interview was voor het Apeldoorns Stadsblad. Het was een super mooie dag, dus we hebben lekker in haar tuin bijgekletst en het natuurlijk over haar salon gehad.

Dinsdag

kartwedstrijd

‘He mam, lachen!’ Nou, er kon een piepklein lachje vanaf hoor. Duidelijk geen zin in deze dag? Geen idee. Haha. Het was tijd om naar school te gaan vandaar dat je ook een geopende deur ziet. Wat deden we verder die dag?

kartwedstrijd

Kriste had verkeersexamen. Alle kinderen die in groep 7 zitten krijgen een verkeersexamen, zowel theorie als een praktijkexamen. Dit is volgens mij landelijk. Je fietst een rondje door de stad, steekt netjes je hand overal uit stopt en kijkt goed uit. Uiteraard slaagde de hele klas met vlag en wimpel!

kartwedstrijd

Wat eten we vandaag? Altijd weer een dingetje dat avondeten verzinnen. Wie heeft daar ook last van? Vandaag gingen we voor de Kip Tandori van Knorr wereldgerechten.

Woensdag

Vandaag kwam de blog, Balans in Moederschap en ondernemen en een hoop geblabla online. Over ballen in de lucht houden, maar ik probeer ze zoveel mogelijk aan de grond te houden. In de ochtend gingen we sporten. In de middag viel ik in slaap op bank. Op een gegeven moment riep Kriste mij en schrok ik wakker. Tja, af en toe een powernapje in de middag is helemaal geen straf….

Donderdag

kartwedstrijd

Dit dus.. soms heb je van die dagen. Ik werd die nacht dan ook wakker met het gevoel: ‘ik moet nog zoveel doehoen!’ Paniek, paniek. Meestal overvalt mij dit gevoel in de ochtend ofzo maar nu schrok ik er echt wakker van. Eigenlijk gebeurt dit niet heel vaak. Maar soms bekruipt mij opeens zo’n gevoel bekruipen en slaan de twijfels toe. Kan ik het wel en wat als….Ik heb een goede to-do list gemaakt en kon gelukkig meters maken.

Ook kwam vandaag een ‘lente’ blog online met 17 activiteiten en ideeën die je kunt ondernemen nu de lente echt is begonnen. Je leest hem hier.

Vrijdag

Yes, de laatste dag van de week alweer. Ik ging in de ochtend nog even bij Gerard op kantoor werken. Ik kan dan gebruik maken van een extra beeldscherm en dat werkt net wat prettiger. Ik zat met twee deadlines. Eentje was een proefblog voor een evenementenbureau wat helaas niets is geworden. En ik moest een artikel klaar hebben voor het Apeldoorns Stadsblad. Gelukkig lukte het voor 12:00 uur en hoefde ik in de middag alleen nog maar even de puntjes op de I te zetten.

Zaterdag en zondag

kartwedstrijd

Hello weekend. Het was tamelijk rustig zaterdag. Behalve voor Gerard die in de ochtend op een beurs in Utrecht stond en in de middag nog een afspraak had. Ik werkte wat en Juste ging ’s middags naar een kinderfeestje. Kriste lag de hele dag een beetje te chillen. Zondag had Juste weer een kartwedstrijd. Ik sloeg deze keer over en ging samen met Kriste naar de verjaardag van de dochter van vrienden van ons.

kartwedstrijd

Dit was weer onze week. Ik ga ze weer bijhouden hoor, de Sandra Evers de week door…:) Ik ben meteen maar begonnen met de foto’s van de nieuwe week!

Hoe was jouw week?

Eén gedachte over “ Sandra Evers de week door #3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.