Sandra Evers de week door #5

Sandra Evers de week door #5

Hallo daar, een nieuw weekoverzicht staat voor je klaar. Dit is de week van 22 april t/m 28 april. We deden niet echt veel spannends. Ik schreef veel blogs voor mijn eigen website en we vierden natuurlijk Koningsdag

Maandag

Tweede paasdag; we deden niet zo veel. Gewoon een lekkere, rustige dag. ‘S avonds hebben we gegourmet. Leuk hoor dat gourmetten maar je hele huis stinkt er weer lekker naar….. haha. Gelukkig was het mooi weer en konden deuren en ramen open blijven. Waarom wij niet buiten zijn gaan zitten? Omdat Gerard en ik momenteel heel erg last hebben van hooikoorts dus binnen leek ons een betere optie…

Dinsdag

kermis koningsdag

Wanneer je kind met vlechtjes gaat slapen, is dit het resultaat. Ik vond dat vroeger ook altijd zo leuk bij mezelf. Nadat de kinderen naar school waren, ruimde ik de ontbijtspullen op, zette de wasmachine aan en maakte koffie. Eigenlijk is dit een soort van vast ritme hoe ik een doordeweekse dag start. Om 9:00 uur zorg ik dat ik achter mijn laptop zit om aan het werk te gaan.

kermis koningsdag

Zijn jouw kinderen ook zoveel met TikTok bezig? TikTok is een app die vrij populair is onder de jeugd. Je kunt er filmpjes mee maken, delen en liken. Onze dochter maakt dagelijks wel filmpjes. Nu had ze weer iets bedacht om een filmpje te maken met kleurstof en water.

Woensdag

Woensdag is sportdag, vaste prik. Elke woensdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur sporten Gerard en ik een uurtje samen. Het is fijn om een vaste dag in de week te hebben om te kunnen sporten. Voor mij is dat de maandagavond, (Pilates) en woensdagochtend, kickboksen. Voorheen sportte ik ook de vrijdagochtend, maar ik vind 2 keer in de week voor nu even voldoende.

Vandaag kwam er ook weer een Sandra Evers de week door online. Verder probeerde ik vandaag een aantal blogs te schrijven voor de blog. Mijn doel is om elke dag iets te plaatsen. Afgewisseld met lifestyleblogs en informatieve content over social media en bloggen. Momenteel ben ik even een goede planning voor mijzelf in elkaar aan het zetten.

Donderdag

Lekker een ‘buiten de deur werk dagje’. Wel op het kantoor van mijn vriend maar dat maakt niet uit. Gewoon even het huis uit zijn én een extra scherm om mee te werken vind ik erg fijn. 🙂 Er kwam weer een blog online vandaag. Is bloggen anno 2019 dood? Ik vind van niet en geef je in deze blog 5 tips om een een blog op te starten. Nog niet gelezen? Klik dan hier.

Vrijdag

Yes, de laatste dag voor de vakantie! Op de foto hierboven zit ik te wachten op Juste. Hij heeft op vrijdagmiddag nog vrij. Vaak spreken we af of hij alleen naar huis komt of dat ik hem moet ophalen. Vandaag was het ophalen. 🙂 Goh, wat deed ik nog meer die dag? Ik ben echt een vergiet momenteel..

Zaterdag

kermis koningsdag

Koningsdag vandaag! Joehee!!! Wat een baggerweer zeg… Ik stelde voor om te gaan zwemmen. Vriendlief wilde toch naar de stad. Gelukkig werd het in de middag nog best aardig weer. Kriste en ik hebben wat door de stad geslenterd, snoep geschept bij de Jamin, ons geïrriteerd aan mensen die niet door liepen en kleding gekeken bij Coolcat. Juste en Gerard kochten een nieuwe gamepass voor de Xbox en liepen door naar Mansion24 waar de kwalificatie van de Formule 1 op een groot scherm te zien was… Want ook dat gaat gewoon door op Koningsdag. We hadden afgesproken met Martijn, Leonie en kids. Uiteindelijk liepen Kriste en ik liepen ook richting het Leienplein.

kermis koningsdag
kermis koningsdag
Fotocredits: Leonie

Het duurde nogal met die kwalificatie dus Leonie en ik zijn met de kinderen richting de kermis gelopen. Man, wat een geld kosten die attracties zeg! €4,- moest ik een keer betalen, €4,-!! Als oer-Hollandse vind ik dat toch best veel geld…..

Zondag

kermis koningsdag

Belastingaangifte it is… Yups ook dat moest nog gebeuren. Gelukkig heb ik een heel fijn boekhoudsysteem en is het zo gepiept.

kermis koningsdag

Daarna lekker knutselen in mijn bullet journal.

Dit was weer mijn week. Vind jij de kermis ook altijd zo duur?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.