Mijn persoonlijke verhaal; deel 2

Mijn persoonlijke verhaal; deel 2

In mijn verhaal van de vorige keer beschreef ik zo’n beetje hoe de liefde voor schrijven is ontstaan, welke opleiding ik heb gedaan en dat ik uiteindelijk in een mannen wereld terecht kwam qua werk.. Je kunt deel één hier lezen. Vandaag ga ik verder met mijn persoonlijke verhaal, bij deze deel 2!

Het laatste wat ik vertelde was dat SandraEvers.nl geboren was. Ik deed al wat klusjes hier en daar, gratis en af en toe betaald. Ook voor mijn blog kwam er heel af en toe een opdrachtje binnen. Ik zat al een lange tijd in de ziektewet en het re-integreren (ik ga op het ‘ziek’ zijn verder niet in, misschien dat ik daar eens een aparte blog over schrijf) ging niet van harte. Ik besloot in goed overleg met mijn werkgever te stoppen met mijn werk in de kinderopvang. Ik koos voor mezelf en na een paar maanden stapte ik de kamer van koophandel binnen en schreef SandraEvers.nl in als mijn bedrijf.

Social media en schrijven

Ik wilde mij in eerste instantie alleen richten op freelance teksten schrijven maar besloot ook het stuk social media beheer erbij te pakken. Dit bevalt mij goed, de afwisseling van schrijven en social media is super leuk. Ik moet zeggen dat mijn voorkeur na 1,5 jaar een beetje uitgaat naar het social media gebeuren. Ik kan uren op Instagram ronddwalen, de laatste ontwikkelingen volgen en nieuwe dingen ontdekken. Maar toch blijft het schrijven ook iets hebben, je eigen woorden, ideeën of gevoelens overbrengen op papier. Of juist datgene wat de klant wenst uit te drukken in letters.

Er mist iets..

En toch mis ik nog iets. Ik heb het gevoel dat dit het nog niet is, iets in mij zegt dat er nog veel meer in mij zit. Vind ik het werk saai? Zoek ik meer uitdaging? Ik denk het wel. Wat het precies is weet ik niet. Het werk wat ik nu doe vind ik ontzettend leuk en toch hoop ik in 2019 er achter te komen wat er nog “mist” en wat er anders kan. Misschien een boek schrijven, online programma maken, events organiseren? Er maalt wel wat door mijn hoofd en ik wil dit concreet maken met de doelen die ik heb voor 2019. Dus to be continued….

Persoonlijke verhaal

En wat doe ik nog meer?

Naast het runnen van mijn bedrijf, moeder zijn en vriendin van heb ik nog tal van andere hobby’s. Ik vind het vooral heel erg fijn om creatief bezig te zijn. Ik heb naast deze website nog een sieradenblog- en webshop, www.sanshine.eu.

Persoonlijke verhaal

Maar het afgelopen jaar heb ik daar weinig tot niets mee gedaan. Dit jaar wil ik daar echt weer mee aan de slag en de webshop en blog weer aan pakken. Daar hoort natuurlijk ook weer automatisch het ontwerpen van sieraden bij en wellicht het geven van workshops. Goed, waar ik wel weer de laatste tijd veel mee bezig ben geweest is tekenen. Ik heb een schetsboek aangeschaft en wat goede tekenpennen.  Het werkt meteen een stuk prettiger wanneer je goede materialen tot je beschikking hebt. Daarnaast ben ik een bullet journal gestart dus ook daar kan ik al mijn creatieve uitspattingen in kwijt.

Maar dit is nog niet alles :). Ik probeer drie keer in de week te sporten. Twee keer in de week kickboksen en een uur pilates. Daarnaast ben ik ook nog eens gek op het lezen van een goed boek, terrasjes pakken, uit eten gaan, theater, Netflix kijken. Of dat nog niet genoeg is ben ik een grote fan van koffie, een gezonde lifestyle en maak je mij heel blij met een tripje naar mijn favoriete vakantie eiland Mallorca! Over dat laatste schreef ik een aantal blogs, dit moet ik ook nodig weer eens oppakken! Wil je de blogs over Mallorca of over het theater lezen? Dat kan hier voor Mallorca en hier voor theater.

Persoonlijke verhaal

Dit was mijn verhaal, hoe ik vanaf een autoschadebedrijf de kinderopvang in rolde en uiteindelijk een compleet andere weg insloeg.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.