De leukste kerstcadeaus voor pubers

De leukste kerstcadeaus voor pubers

Sint is goed en wel het land uit en we gaan ons alweer massaal richten op Kerst. We buigen ons weer over het verzinnen van kerstcadeaus. Weet je echt niet wat je dit jaar voor je puber moet kopen? In deze blog heb ik een aantal kerstcadeaus voor pubers voor je op een rij gezet.

Kerst 2023Kerst 2023

1. Zo werkt de Formule 1 2023

Voor de echte racefanaten onder ons, ‘Zo werkt de Formule 1 2023′

ALLES WAT JE MAAR WILT WETEN OVER DE FORMULE 1 EN HET KAMPIOENSCHAP IN 2023. Dit is hét boek voor alle fans van de Formule 1. Een volledig up-to-date naslagwerk, met meer dan 150 foto’s en illustraties, geschikt voor zowel de jonge fans en beginnende kijkers als de doorgewinterde liefhebbers. Te koop bij Bruna maar ook online bij bijvoorbeeld Bol.com

2. Het boek ‘Max’

We blijven nog even in de Formule 1 sferen, het boek Max vertelt het verhaal van Max verstappen die de eerste Nederlands F1-wereldkampioen ooit werd.

3. Smart bluetooth keyfinder

Is jouw puber ook altijd zijn sleutels kwijt? Met deze Smart bluetooth keyfinder heb je geen dagelijks gezeur meer over rondslingerende en verdwenen sleutels. De eerste stap is het downloaden van de gratis app. Die is voor zowel voor iPhone als Android gebruikers. Vervolgers kan je heel makkelijke de bieper verbinden met je telefoon. Een ideaal kerstcadeau al zeg ik het zelf!

Kerstcadeaus voor pubers

4. Speltegoed kaart voor Xbox / Apple / Playstation

De meeste pubers spelen spellen op een spelcomputer zoals een Xbox of Playstation. Ook daarvoor bestaan speciale cadeaukaarten met een tegoed erop. Ze kunnen met speltegoed een nieuw spel aanschaffen of extra’s in een spel kopen. Voor de meeste spelcomputers kun je vaak wel een tegoed aanschaffen.

5. Geef een dagje (of weekend) weg als kerstcadeau

Je kan het zo simpel maken als je wilt. Wil je er zelf ook van profiteren boek dan een high tea samen met je dochter of maak een afspraak bij een beautysalon. Een dagje Parijs of Amsterdam is super leuk. Er zijn georganiseerde busreizen waarbij je in één dag naar bijvoorbeeld London heen en terug gaat. Een kaartje voor de bioscoop of attractiepark is ook een leuk kerstcadeau!

6. Horloge of sieraden

Interesses van pubers veranderen natuurlijk naarmate ze ouder worden. Naast kerstcadeaus zoals spelletjes, games of make-up kun je ook een mooie sieraad geven. Een speciale ring of een stoer horloge. Sieraden kun je kopen in verschillende prijsklassen. Kies je een smartwatch, zilver of goud horloge? Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.

7. Geef een ‘belevenis’ cadeau

Tegenwoordig worden er ook veel, ‘belevenissen’ zoals dat zo mooi wordt genoemd, cadeau gegeven. Een prima idee voor onder de kerstboom. Je kunt hierbij denken aan;

  • Karten
  • Klimpark
  • Mee racen op een echt circuit
  • VR-experience
  • Escaperoom
  • Blokarten
  • Hoverboarden of flyboarden
  • Paardrijden
  • Grotbiken

Vaak zijn het uitjes die draaien om spanning en adrenaline. Op de website van Belevenissen.nl staan heel veel verschillende uitjes!

Zeeman: Goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.