Hallo wereld, SansLife is online!

Hallo wereld, SansLife is online!


1 november 2016, een mooie datum voor de eerste blogpost op SansLife.nl. Lees je mee?

Hoi, ik ben Sandra, mama van 2, 35 jaar en woonachtig met mijn gezin in Apeldoorn. SansLife is een persoonlijke, lifestyle blog. Er zullen artikelen verschijnen die gaan over het moederschap, gezinsleven, lifestyle, beauty, DIY en nog veel meer random onderwerpen.

Wat doe ik verder?

Naast het moeder zijn van 2 kinderen ben ik ook pedagogisch medewerker op een VVE peuterspeelzaal. VVE staat voor voor- en vroegschoolse educatie en is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Door een Burn-out was ik dik een jaar ziek en momenteel ben ik stapje voor stapje aan het re-integreren. Verder heb ik een passie voor het maken van sieraden, lees ik graag een goed boek en mogen mijn vriend en ik elkaar elke week vrijwillig slaan. Haha. Even zonder gekheid, we volgen samen kick-boks lessen. Daarnaast bezoeken we regelmatig het theater voor een leuke voorstelling.

kickboksen

Waarom Sanslife?

Misschien heb je me wel al eens voorbij zien komen in het bloggerswereldje of Social Media. Ik heb naast SansLife nog een stukje Internet waar ik eigenaar van ben, namelijk www.sanshine.eu. Op deze website laat ik je graag kennis maken met mijn sieradenlijn SanShine. Ik geef sieraden tips of informatie. En wanneer je interesse hebt in een uniek, handgemaakt sieraad, dan kun je doorklikken naar de web shop. Leuk als je daar ook een kijkje neemt.

sanshine

Op SanShine plaatste ik af en toe ook een artikel met een vleugje lifestyle, zoals een Action shoplog of een  Happy moments artikel, maar dit past niet waar ik met SanShine voor sta. Op SanShine vind je vanaf nu alleen  artikelen over sieraden. De lifestyle artikelen zijn voortaan op deze blog te vinden.

sanshine sieraden

Yes, dat was het. De allereerste blog op SansLife! Benieuwd naar meer? Je kunt je natuurlijk abonneren op deze blog of volg mij op Instagram of Facebook!

 

 

 

12 gedachten over “Hallo wereld, SansLife is online!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.