De laatste dag van 2016! Terugblik? Voornemens of doelen stellen?

De laatste dag van 2016! Terugblik? Voornemens of doelen stellen?


Nou, daar is hij dan hoor, de laatste dag van 2016. In bloggers land zag ik ontzettend veel artikelen voorbij komen die gingen over doelen stellen, goede voornemens of er werd terug gekeken op het afgelopen jaar. Ik wilde zelf ook wel zoiets schrijven maar heb besloten het kort te houden en een wat persoonlijke update te geven.

2016; ups en downs

Het jaar 2016 was een jaar met ups en downs. Downs door mijn burn-out, downs door een dochter die behoorlijk opstandig was door de hele situatie thuis en downs omdat ik te graag wilde en het herstel met vallen en opstaan ging. Ik voel dat ik er nog steeds niet ben maar ik er zijn wat dingen die ik anders wil in mijn leven, die ik ook anders ga aanpakken. Ik ga kiezen voor mezelf en mijn gezin en ik ga de dingen doen waar ik happy van kan worden. Ik hoop daar binnenkort ook wat meer over te kunnen vertellen.

2017 mijn jaar?

2017 gaat mijn jaar gaan worden. Klinkt misschien heel egoïstisch maar Ik wil nu ook eens de dingen gaan doen die leuk zijn en waar ik energie uithaal. Jaren lang heb ik mij gestort op werk en het gezin en probeerde iedereen het naar de zin te maken. (Vooral op het werk, overal maar ja op zeggen…) Maar door de gesprekken met de psycholoog heb ik geleerd dat ik dingen moet loslaten, het niet zo nauw moet nemen en ook nee moet zeggen. Dat gaat al heel goed en daar ben ik trots op.

2017 wordt een jaar met veel ups!

2017 ga een jaar worden met heel veel ups, geen negativiteit meer. Lukt het vandaag niet? Dan komt het morgen wel. Lukt het morgen niet? Dan komt het volgende week wel. Dit soort situaties vind ik nog wel moeilijk om mee om te gaan maar het gaat steeds beter!

2017 zie ik vol vertrouwen en goede dingen tegemoet. Verder herstellen van de burn-out, ik voel het, ik ben er bijna!

Lieve lezers, lieve familie, vriendinnen en vrienden. Ik wens jullie een heel goed en gezond  2017! Met veel geluk en positiviteit!

-xx- en tot volgend jaar!

Eén gedachte over “ De laatste dag van 2016! Terugblik? Voornemens of doelen stellen?

  1. ups en downs blijven er altijd in het leven maar we wensen je heel veel succes in 2017 met heel veel ups dus. en geniet van het leven, ook jullie heel veel geluk, goeds ,gezondheid en positiviteit gewenst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.