SansLife de week door #5 Mijn eerste Tony’s, Kerst en Oud & Nieuw

SansLife de week door #5 Mijn eerste Tony’s, Kerst en Oud & Nieuw


Hoi, welkom bij een nieuwe SansLife de week door. 2 januari 2017 alweer. Wat gaat de tijd toch verschrikkelijk snel. Alle feestdagen weer voorbij en een heel nieuw jaar ligt er voor ons. Op nieuwjaarsdag heb ik altijd een beetje een soort van leeg gevoel. De gezellige december feestmaand is weer voorbij, de kerstspullen kunnen weer na zolder en we keren langzaam terug in het ritme van alle dag. Vandaag neem ik je weer mee naar mijn afgelopen week. Een week van weinig foto’s, dat wel. 

Maandagkerst 2016

Ik heb je foto even van Instagram geplukt, Leo 🙂 

2e kerstdag, en wat was het weer gezellig. Vrienden kwamen met de kids gezellig gourmetten. Heerlijk gesmuld, gekletst en de kids hebben zich goed vermaakt.

Dinsdag

Gourmetten is hartstikke leuk en gezellig maar die stank die je erna hebt is wat minder. Dus even lekker een sopje door de keuken gehaald en de vitrage in de was gedaan. Vriendlief heeft de lampen kappen weer vet vrij gemaakt. Eind van de dag was de geur alweer een stuk minder en de keuken lekker fris.

Woensdag

Een middagje kids Playground met een vriendinnetje en haar kinderen. De kids hebben heerlijk uitgeraasd en de mama’s lekker bijgekletst.

Donderdag

sanslife #5 tony chocolonely

Ik heb geen idee meer wat wij donderdag hebben gedaan. We waren in ieder geval thuis. Ik heb gewerkt aan wat blogpost en ik nam voor het eerst in mijn leven een stukje Tony’s chocolade! En het bleef ook echt bij 1 stukje!

Vrijdagcolumn kickboksen en high heels

Mijn artikel voor het Rockyfit Magazine, Kickboksen en High Heels,  kwam online. Klik hier  als je hem wilt lezen. Zeker de moeite waard en met een kleine knipoog geschreven! Onze dochter ging in de middag spelen met een vriendinnetje en rond 16:30 uur vertrokken we richting de stad. Gerard had een oudjaar borrel. We hebben meteen gecombineerd met een bezoekje aan de bibliotheek. De bibliotheek blijft een heerlijke plek om te komen. Lekker tussen de boeken neuzen en struinen. De kinderen hebben weer genoeg leuke boekjes meegenomen.

Zaterdag

Oudjaarsdag! Overdag hebben we  lekker een beetje in huis geklungeld. ‘S avonds mochten de kinderen opblijven. Van slapen was toch waarschijnlijk erg weinig terecht gekomen want ze waren behoorlijk aan het stuiteren. We gingen rond 22:30 uur naar het marktplein hier in Apeldoorn. Daar was een aftel feest georganiseerd. Goed geregeld met een DJ en gratis oliebollen. Samen met de burgemeester van Apeldoorn telde we af naar 2017. En vervolgens werden we getrakteerd op prachtig vuurwerk. Daarna nog even doorgelopen naar vrienden. Eenmaal daar stortte de jongste in en viel in slaap op de bank. Na een uurtje zijn we richting huis vertrokken.

Zondag

Nieuwjaarsdag! De kinderen sliepen lekker lang uit, de pyjama’s bleven aan en Netflix ging op. Lekker rustig aan en nog genieten van de lichtjes van de kerstboom. Want hoe leuk ik het altijd vind om de kerstboom op te tuigen, hoe fijn is het om deze ook weer op te ruimen..

Deze week hebben de kinderen nog lekker vakantie.  We hebben geen bijzonderheden op de planning staan. Juste wil graag nog een nachtje logeren bij mijn ouders en Kriste wil nog graag shoppen bij de Action. Haha. We zien wel hoe het gaat lopen deze week.

 

 

 

 

 

 

5 gedachten over “SansLife de week door #5 Mijn eerste Tony’s, Kerst en Oud & Nieuw

  1. Gourmetten is hartstikke leuk en gezellig dat hadden wij ook gedaan. Goed dat je kunt inhouden, met een stuk chocolade, o zo lekker die Tony’s. Beste wensen nog!

  2. Leuk eind 2016 hebben jullie gehad 🙂
    Ik heb na jaren ook weer eens gegourmet en kaasfondue gedaan. Blijft toch leuk!
    Ik heb vandaag voor het eerst ook Tony’s gekocht, alleen nog niet geproefd!
    Nog een fijn nieuwjaar toegewenst!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.