Pinterest favourites #7 Lente!

Pinterest favourites #7 Lente!


Pinterest is hét sociale netwerk om digitale prikborden te maken. Je pint hierop plaatjes en video’s van bijvoorbeeld je favoriete sieraden, DIY instructies of de nieuwste trends. Ik ben zelf dol op Pinterest en moet elke dag kijken. Lekker even een halfuurtje “pinnen”. Natuurlijk zoek ik veel naar inspiratie voor het maken van mijn sieraden. Maar ik kijk ook naar andere creatieve dingen, beauty, kerst of leuke quotes. Daarnaast is het natuurlijk een goede manier om mijn eigen sieradenlijn de wereld in te slingeren!  Vandaag alweer deel 7. Ik neem je graag mee naar mijn favorieten van het bord lente.

lente

Hello Spring! Ik kan mij bijna niet voorstellen dat er mensen zijn die niet blij zijn als de lente begint. Hoe vrolijk kun je worden van bovenstaand plaatje? Mooie bloemen, mooie kleuren. Love it.

lente

Bij de lente horen natuurlijk tulpen. Zo schattig deze bloemen laarzen gevuld met tulpen.

lente

En vlinders! De vlindertjes zijn gemaakt van pasta. Super leuke activiteit om aan de tuin tafel te maken.

lente

Bijna elke lente knutsel ik deze Hyachinten wel in elkaar. Ooit mee begonnen toen ik nog op de buitenschoolseopvang werkte. Leuk om te doen met de wat oudere kinderen. Iemand behoeft aan een DIY hiervan?

lente

Gezellige lente bloemetjes voor in huis. Zoals je ziet zijn deze lente potjes heel makkelijk zelf te maken.

Dit was het weer, kort maar krachtig :). Benieuwd naar meer borden van mij op Pinterest? Dan kun je mij hier volgen op Pinterest.

Pinterest, I love it! Ben jij ook een fanatiek pinner op Pinterest?

 

 

 

 

Eén gedachte over “ Pinterest favourites #7 Lente!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.