Gave mokken en koffie bekers met quotes

Gave mokken en koffie bekers met quotes


Onlangs kwam er weer een gastblog online op de leuke webshop van Sweetest Design. Ik deelde mijn favoriete bekers en mokken met quotes uit de webshop. Vandaag kun je het artikel op SansLife lezen. Dus lees gezellig mee!

Quotes zijn hip

Quotes zijn tegenwoordig helemaal hip. Je vindt ze overal. Inspirerende teksten op kaartjes, in fotolijstjes, op notitieboekjes, linnen tassen of op een mooi canvas schilderij aan de wand. Maar je ziet ze ook steeds vaker op koffiemokken of van die coole bekers waar je koffie in kunt doen voor onderweg. Van Sweetest Design ontving ik een leuk pakketje. In dat pakketje zat onder andere deze super grote mok. Je kunt mij niet blijer maken met zo’n leuke beker met uiteraard een leuke quote. Heerlijk gevuld met thee, op de bank met een dekentje en een goed boek of leuke film. Maar het mooie weer komt er weer aan dus buiten in het zonnetje is natuurlijk ook een heel goed idee. En daar wordt ik zo blij van.. Heerlijk die eerste zonnestralen!

quotes

Ik ben nog even verder gaan speuren op de site van Sweetest Design en kwam deze super gave Coffee to go bekers tegen. Uiteraard met quotes erop!

Natuurlijk kun je zelf ook je eigen gepersonaliseerde koffie To go mok laten maken bij Sweetest Design. Super gaaf. Deze beker kun je natuurlijk vullen met koffie of met thee. Dus voor de koffie- en thee leuten onder ons die veel onderweg zijn? Hoe cool is het als je je eigen gepersonaliseerde beker mee kunt nemen naar kantoor of school?

Anyways, genoeg keus in de shop van Sweetest Design. Maarre….ik duik weer de zon in met een grote kop thee. 🙂

Liefs Sandra

www.sanslife.nl

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Eén gedachte over “ Gave mokken en koffie bekers met quotes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.