SansLife de week door #7

SansLife de week door #7


Alweer een tijd geleden dat ik een SansLife de week door schreef. De laatste dateert alweer van 10 januari, #6 ging over strijkkralen, logeren en sneeuw. 🙂 Het werd wel weer tijd voor een nieuw weekoverzicht. Dus lees- en kijk op deze 2e paasdag gezellig mee naar afgelopen week.

MAANDAG

sanslife de week door #7

Zoals elke week probeer ik de maandagochtend te benutten door het huis schoon te maken. Deze maandag hadden de kindjes lekker een extra dagje vrij in verband met een studiedag dus ik ik had daardoor niet veel zin om te poetsen. Ik deed alleen het hoognodige en pakte daarna de knutselspullen uit de kast. We gingen lekker aan de paasknutsels.

DINSDAG

No pictures…. Ik heb een afspraak bij de fysio en werk wat admistratie weg.

WOENSDAG

sanslife de week door#7

Sportochtend voor Gerard en mij. Eerstde kids naar school daarna weer door richting kickboks school. Work that body! ‘S middags breng ik de kindjes naar mijn ouders want ze gaan logeren. Gerard en ik hebben s’avonds een vergadering en aansluitend komt Mister mindset himself, Michael Pilarczyk een lezing geven. Uiteraard heb ik zijn boek gekocht (waar de opbrengst nu gaat naar een weeshuis in Kathmandu), laten signeren, een praatje met hem gemaakt en natuurlijk op de foto. Wat een inspirerende avond!

DONDERDAGsanslife de week door

Ik haalde de kindjes weer op en ga direct door naar school. Daar stond een lekker paasontbijtje voor ze klaar!

Sanslife de week door #7

Wat de meesten niet weten is dat ik per 1 mei ontslag heb gekregen. Mijn baan als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang heb ik met veel plezier 10 jaar gedaan. Ik ben begonnen op de contractadminsitratie, daarna gaf ik als locatie-coördinator leiding aan locaties en pedagogisch medwerkers. En de laatste 4 jaar werkte ik als gecertificeerd pedagogische medewerker op een VVE peuterspeelzaal. Helaas moesten er door omstandigheden de wegen worden gescheiden en ben ik per 1 mei, koos werkloos.. Maar dit biedt ook perspectief en kansen voor de toekomst. Ik ben mij aan het orienteren of ik via het UWV een startersregeling kan krijgen om voor mijzelf te gaan beginnen. Om een lang verhaal kort te maken (ik zal later in een blog nog beschrijven hoe ik mijn toekomst zie) moet je voor het UWV een online cursus Zelfstandig ondernemen met een WW uitkering afronden. Deze ochtend ging ik daar mee aan de slag.

VRIJDAG
sanslife de week door

“Goede Vrijdag” vandaag! Normaal sta ik op vrijdagochtend om half 8 al in de sportschool voor een halfuurtje personal training. Helaas werd ik om 5 uur heel beroerd wakker. Ik appte de trainer dat ik ziek wakker werd en  niet kon komen. Daarna viel ik meteen als een blok in slaap. Uiteindelijk werden we allemaal rond 9:00 uur wakker. Heerlijk! De rest van de dag deden we dan ook heel rustig aan. Ik maakte een foto van deze mooie tulpen. Ik dacht dat ze wit waren maar ze waren roze aan de binnenkant. Zijn ze niet prachtig?

ZATERDAGSanslife de week door #7

Om kwart voor 8 zat ik alweer met Juste in het zwembad. Gelukkig zit het zwembad tegenover ons huis dus heel erg is het niet. Daarna aan de koffie en speelde ik een spelletje met hem. Kriste was ondertussen richting opa en oma vertrokken om daar te gaan logeren.

sanslife de week door #7

‘S middags kroop ik even op de bank met Netflix, thee en een kleurboek. Even het hoofd leegmaken die vol zat met allerlei ideen en dingen die ik nog wil doen.

sanslife de week door #7

Daarna maakten wij even snel een sprintje richting de Julianatoren. Kon nog net een uurtje. 🙂

ZONDAGsansife de week door #7

1e paasdag! Gezellig! Vandaag staat er een paasbrunch bij mijn schoonouders op de planning. We nemen de stickertjes van de AH mee en de eitjes worden er gezellig mee versierd. Na heerlijke broodjes, eieren, soep en ijs besluit ik met de kinderen naar het vijvertje bij mijn schoonouders in de buurt te lopen. We nemen een zak brood mee en voeren de eendjes. Even een frisse neus halen.

sanslife de week door #7
Bron: pixabay

Dit was weer een SansLife de week door! Ik wens jullie een gezellige 2e paasdag! Wij hebben voor vandaag niet veel op de planning staan. Wij chillen hem lekker de dag door!

Vinden jullie het leuk om elke week te lezen wat ik zoal beleef? Misschien ga ik wel voor 2- wekelijks overzicht of maandelijks? Wellicht is het leuk om jullie mee te nemen in mijn nieuwe stap als ondernemende mama? Laat mij weten wat je leuk vindt om te lezen!

 

7 gedachten over “SansLife de week door #7

  1. Je bent idd lang weg..hihi Wat ben je goed bezig zeg. Ziet erg tof uit, waarom heb ik zoiets nooit kunnen bedenken. 😉 Ik houd er ook van om een mindset boek te lezen, lijkt mij erg leuk om zo’n inspiratie avond te beleven.

    1. ja echt he? NOg even een tijdje met hem staan kletsen en hij inspireert echt enorm. Mooi om zijn levensverhaal ook te horen, heel inspirerend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.