Sanslife de week door #8 Scheve kaarsen, bezoek aan de molen en veel op school

Sanslife de week door #8 Scheve kaarsen, bezoek aan de molen en veel op school


Hoi, daar ben ik weer. Vandaag weer eens een weekoverzicht! De laatste blog dateert alweer van 5 mei. Mensen we zijn alweer een maand verder, een maand, de tijd vliegt zo ontzettend snel. Helemaal nu ik thuis ben en druk bezig met mijn toekomstplannen. Ik hoop daar deze week meer over bekend te maken! Anyways, dat houdt in dat het laatste weekoverzicht alweer van 17 mei was. Hoogste tijd om je weer eens een kijkje in mijn leven te geven. Dit doe ik dus niet vanaf 17 mei maar ik neem je mee in mijn afgelopen week.

Maandagweekoverzicht sanslife

De hele ochtend spendeerde ik eigenlijk op school.. Er was een viering. De kleuters waren om 9:30 uur aan de beurt en groep 5 om 11:00 uur. Tussen de optredens door had ik een halfuurtje de tijd om een kop koffie naar binnen te werken en kon ik weer richting school sjezen voor de tweede ronde. Desondanks was ik natuurlijk weer een #proudmommy! Maandag was het een warme, benauwde dag je kunt je voorstellen dat het in school lekker zweten was.

Dinsdagweekoverzicht sanslife

Tja, dat krijg je als je kaarsen buiten in de zon laat staan. Ik was te laat met ze weg te halen… Ook vandaag genoten we weer van warme temperaturen. ‘S ochtends had ik een afspraak bij de fysio voor mijn ’tennis’ elleboog. (nee, komt niet van het tennissen want ik tennis niet… 🙂 ) Anyways, ik hoef niet meer elke week terug te komen en we hebben nu een afspraak gemaakt voor over 6 weken. Dit betekent dat ik het kickboksen ook langzaam weer kan oppakken. Stoten geven met 1 arm is niet echt leuk.. Haha. Verder hielp ik deze dag mijn vriend wat op zijn werk.

Woensdag

Wederom spendeerde ik een ochtend aan school van de kids. Eerst ging ik met de klas van mijn dochter mee naar de Molen in Vaassen. Erg leuk en leerzaam om te zien hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Het is echt nog een oude ambacht. In de molen kun je ook een high thea boeken of terecht voor een kop thee of koffie. Het rook er heerlijk naar appeltaart… Helaas voor de kids en moeders geen appeltaart..

Daarna even naar huis voor een koffie, een tweede was in de wasmachine en weer terug naar school. Mijn vader kwam als fanatiek wielrenner wat vertellen in de klas van mijn zoontje. (groep 2) Het thema waar ze nu mee bezig zijn is verkeer.

Donderdagweekoverzicht sanslife

Wederom een zonovergoten dag! ‘S ochtends werkte ik aan mijn toekomstplannen en stuurde veel mailtjes de deur uit! ;). Doel is om deze week of volgende week mijn ideeën en plannen bekend te maken! Ook was ik bezig met de website. Achter de schermen is al het 1 en ander aangepast. Om 12:00 uur was het alweer tijd om mijn zoontje uit school te halen. Nu is hij nog vrij op de donderdagmiddag maar vanaf volgend jaar, groep 3, moet hij ook op de middagen naar school. We lunchten samen in de tuin. In de middag vertrokken we samen weer naar school omdat groep 3 t/m 5 een presentatie gaf over dansen die ze hadden aangeleerd. Super gaaf, want ze hadden breakdance les gehad en dat werd geshowd.weekoverzicht sanslife

‘S avonds fietsten mijn dochter en ik een rondje door de buurt. We brachten de uitnodigingen voor haar verjaardag rond. Beetje laat, ze was in januari al jarig…. 

Vrijdag

Van vrijdag heb ik helemaal geen foto’s… Gerard en ik hadden in de ochtend samen een afspraak en in de middag?? Jeetje, ik weet het gewoon niet meer…

Zaterdagweekoverzicht sanslife

Zaterdag alweer! Heerlijk 3 vrije dagen in het vooruitzicht. Ik begon de dag met een gezonde smoothie van magere yoghurt, banaan, frambozen en een klein beetje sinasappelsap! Hoe leuk is trouwens deze beker? Eerder deze week gescoord bij de #wibra voor €1,-!

weekoverzicht sanslife

De rest van de dag waren we rondom huis. Juste ging in de ochtend verven. Kriste moest nog opstarten en lag lekker in bed een filmpje te kijken. ‘S middags gingen ze samen richting de speeltuin.

Ik ging eindelijk weer verder met een beadsarmbandje. Eentje is klaar, deze waar ik nu mee bezig ben is voor Kriste. Hoe schattig met die flamingo’s?

Zondagweekoverzicht sanslife

Misschien ken je dat wel als moeder? Dat je kids zo aan het zeuren zijn, dat je staat te koken van boosheid, je ze het bloed onder je nagels vandaan halen, ze achter het behang wilt plakken en je echt, echt, nu direct het huis uit moet, want je wordt gillend gek! Dat had ik zondag. Ik heb de auto gepakt. (nee, ik heb ze niet alleen achter gelaten. Gerard was natuurlijk thuis) Ik ben naar de stad gereden en heb mijzelf bij de MC Donalds op een heerlijke ice coffee getrakteerd. Met slagroom uiteraard.

weekoverzicht sanslife

Daarna doorgelopen naar het park, op een bankje geploft en mijn koffie verder opgedronken. Via de app, De bibliotheek een nieuwe Ebook geleend. (Super handige app trouwens voor als je lid bent van de bibliotheek. Je kunt met je eigen pasje via deze app Ebooks lenen. Scheelt weer een ritje richting de bibliotheek om boeken uit te zoeken! Niet gesponsord trouwens) Heerlijk dus een uurtje in het park zitten lezen.

 

Dit was weer mijn weekoverzicht. Deze week worden de weervoorspellingen iets minder. Ik vind dit niet zo heel erg aangezien ik ook best wel last had van hooikoorst de afgelopen dagen. Begrijp mij niet verkeerd, ik ben dol op warme, zonnige dagen maar een regenbuitje op zijn tijd doet weer wonderen voor mijn neus en ogen! Deze week gaan wij ook de verjaardag van onze zoon vieren, hij wordt zaterdag alweer 6. Heb jij ook zo genoten van de warme, zonnige dagen?

 

 

Eén gedachte over “ Sanslife de week door #8 Scheve kaarsen, bezoek aan de molen en veel op school

  1. het is weer heel gezellig om dit allemaal te lezen en wij hebben ook zeker genoten van de fijne zomerse dagen nu even lekker een dagje regen is goed voor de tuin en alles wordt weer lekker fris buiten ,
    je hebt er weer een heel mooi verhaal van gemaakt met prachtige foto’s.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.