Onze vakantie naar Mallorca

Onze vakantie naar Mallorca


Joehoe! Maanden heb ik ernaar toe geleefd en EIN-DE-LIJK was het zover, heel vroeg in de ochtend stapten we in het vliegtuig richting Mallorca. Samen met mijn schoonouders genieten van 20 dagen zon, zee, zwemmen, luieren, lekker eten en helemaal niets! Yes, we waren er flink aan toe.

Calas de Mallorca

We vertrokken in de nacht naar het vliegveld in Düsseldorf en vlogen rond half 7. Mooi op tijd zetten we voet op Mallorca, we liepen door de schuifdeuren naar buiten, de warme ochtendzon kwam ons tegemoet en de palmbomen waaide zachtjes in de wind…. De hele dag lag nog voor ons. De taxi stond klaar en reed ons naar het plaatsje Calas de Mallorca waar onze accommodatie voor 20 dagen bevond, het HSM Calas Park.

Mallorca HSM Calas Park

De kids konden natuurlijk niet wachten, de zwemkleding werd opgezocht en ze namen een verkoelende duik in het zwembad. Rond een uurtje of 14:00 waren onze kamers klaar. Ons hotelkamer kon niet beter,  op de begaande grond, direct aan het zwembad met uitzicht op zee. Dat betekende dus ’s ochtends rollend vanuit bed het zwembad in! Ideaal.

Mallorca HSM Calas Park

Mooi uitzicht op zee….

Mallorca

We verbleven in een all-in hotel, heel fijn want we konden de hele dag door onbeperkt eten en drinken. Dus niet denken aan boodschappen voor het avondeten of ontbijt. Gewoon aanschuiven en eten van het buffet. Met tussendoor onbeperkt ijsjes eten en cocktails drinken! En dat 20 dagen lang….

Verder gingen wij 4 dagen op pad met de auto. Reden door authentieke dorpjes en bezochten prachtige baaitjes. We brachten een bezoek aan de hoofdstad van Mallorca, Palma, waar we heel toeristisch een rondtour in een bus maakten. Natuurlijk moest er ook een bezoekje gebracht worden aan Playa du Muro, één van de prachtigste stranden van Mallorca. Deze plekjes van Mallorca komen ng in aparte blogs terug. Houd mijn website in de gaten voor nog meer #mallorcaspam!

Mallorca Palma

Dit was een kort verslagje van onze vakantie in Calas de Mallorca. Benieuwd naar een vakantie op Mallorca? Lees dan mijn eerste blog over Mallorca> Klik verder Daarin beschrijf ik waarom het zo leuk is op Mallorca.

 

Hoe was jouw zomervakantie?

 

2 gedachten over “Onze vakantie naar Mallorca

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.