Sandra Evers de week door #1

Sandra Evers de week door #1

He hallo, een nieuwe rubriek op SandraEvers.nl. Naast de weekvlogs die je altijd op woensdag kunt zien ga ik vanaf vandaag ook beginnen met een photodiary van de week. Of ik dit wekelijks, tweewekelijks of maandelijks  daar ben ik nog niet over uit en zal de tijd gaan leren. Een paar jaar geleden schreef ik dit soort fotodagboekjes ook wel eens op SansLife.nl, onder de naam, SansLife de week door.

Lijkt mij dus weer leuk om dit op te pakken en noem ik dit heel simpel, SandraEvers de week door… Benieuwd wat ik afgelopen week heb gedaan? Lees dan gezellig mee!

Maandag

De maandagochtend probeer ik vaak te reserveren voor wat huishoudelijke taken zoals opruimen, stofzuigen, dweilen en wasjes draaien. Ik had niet veel zin dus ging er met de Franse slag doorheen. Heb ik ook geen foto van… begint al goed dus.. hahaha.

Sandra Evers

Dinsdag

Op dinsdag vertrok ik rond 9:30 uur met de trein naar Amsterdam. Ik had een leuke afspraak met een potentiële klant. Helaas is deze opdracht niets geworden. Het was wederom een zonnige dag en rond een uurtje of 14:00 uur was ik weer terug in Apeldoorn. Snel naar huis, lunchen en Juste weer ophalen van school. Kriste komt tegenwoordig alleen naar huis.

Sandra Evers

Woensdag

Woensdag kwam vlog#18 online en op woensdagochtend sport ik altijd samen met mijn vriend. We volgen een uur lang personal training in de vorm van kickbokstraining. Dit is echt bikkelen en keihard doorgaan. Ik was twee weken niet geweest dus al het luie zweet heb ik er weer uitgewerkt. In de middag genoot ik even lekker van de zon.

Sandra Evers

Donderdag

Op donderdag ging ik aan de slag met de administratie voor het bedrijf van mijn vriend. Nog een paar weekjes en dan stop ik daar mee. Verder een rustig werkdagje.

Sandra Evers

Vrijdag

De wekker ging alweer vroeg. Op vrijdagochtend sport ik altijd van half 8 tot 8 uur, een halfuur personal training. Wanneer ik dan weer thuis kom is het huis leeg, de kinderen zijn al naar school en ik kan rustig gaan douchen. Heerlijk. Daarna moest ik nog even naar de fysio voor mijn nek.

Zaterdag

Zaterdag bleef er een vriendinnetje van Kriste slapen. Ze wilden iets gaan maken met popcorn en kleurstof. Prima, dus wij naar de COOP voor de boodschappen.. Tja en wanneer je staat af te rekenen, gebeurt er dit wel eens..

Sandra evers

De dames hebben zich verder prima vermaakt. Het werd niet eens zo heel laat voordat ze gingen slapen. Haha

Zondag

No pictures.., echt voor de volgende week moet ik meer foto’s gaan maken want dit is wel een saaie eerste SandraEvers de week door… Anyways, op zondag liet ik de hond van mijn schoonouders even uit, Juste ging mee en er lag een briefje waarop stond dat Juste een ijsje uit de vriezer mocht pakken. Dat liet hij zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Even met de hond gespeeld en toen weer richting huis.

Dit was weer een eerste Sandra Evers de week door. Beetje magertjes maar ik besloot opeens dat ik deze blog wilde maken daarbij niet gerealiseerd dat ik helemaal niet veel foto’s had.Voor volgende week staan er dus meer foto’s op de planning.

Nog 1 weekje school en dan begint hier de herfstvakantie!

 

 

 

Eén gedachte over “ Sandra Evers de week door #1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.