Sandra Evers de week door #2

Sandra Evers de week door #2

Een nieuwe week! Afgelopen week konden we nog heerlijk genieten van mooi weer maar toch merk je dat het herfst is. De natuur,  geuren en de kou aan het eind van de dag. Vandaag weer een nieuwe week in foto’s en geen vlog. Ik ben even heel hard aan het nadenken wat ik daar mee wil. Er liggen nog genoeg ideeën voor het maken van informatieve video’s dus er komen heus wel weer video’s maar ik moet eerst goed bedenken hoe en wat ik wil. Vandaag dus weer een Sandra Evers de week door #2 en met meer foto’s dan vorige week!

Maandag

ziek

Uh jongens dit kan niet waar zijn, volgens mij is er iemand ziek geworden hier in huis. Ik wilde de was in de wasmachine stoppen en de wasmand stond er gewoon al! Soms helpt het om herhaaldelijk te zeuren ‘dat er er ook nooit iemand hier wat doet...?.’

Dinsdag

ziek

Ik start de dag met een groene smoothie, gemaakt van banaan, spinazie en melk, wat extra energie kan ik wel gebruiken. Ten eerste ben ik al weken moe en ten tweede voel ik een verkoudheid opkomen. Gerard was de afgelopen dagen al lekker aan het snotteren, Kriste klaagde al over keelpijn en dit laatste voelde ik gisteren ook al opkomen. Dus een extra energie- en vitaminebom is niet erg. Vandaag kwam de blog online over waarom ik het uitzwaaien van de zomerzon helemaal niet erg vind. Je kunt hem hier teruglezen.

Woensdag

ziekBleeh, ik voel me niet lekker. Ik werk eigenlijk nooit op de bank maar voor nu mag het. Dekentje om, theetje erbij en de eerste Sandra Evers de week door… kwam online. Verder eigenlijk de hele dag op die plek gezeten…

Donderdag

ziek

Ondanks dat ik nog steeds niet lekker ben moet ik toch even naar de tandarts voor controle. Gelukkig ziet alles er netjes uit maar bij het verwijderen van het tandsteen lig ik zwetend in de stoel. Ik weet niet wat er gebeurt, maar het is behoorlijk gevoelig.

ziek

Het goede nieuws van vandaag? Het is de dag van de chocolade cupcake! In de avond heb ik een leuke klus voor het theater. SHOW Apeldoorn begint weer en vanavond start de eerste auditie ronde in Gigant. Ondanks dat ik niet lekker ben… #theshowmustgoon! Het was in ieder geval weer een leuke avond met divers talent. Ook dit jaar ga ik de weg naar de voorstelling weer volgen door het schrijven van blogs voor Theater Orpheus.

De eerste blog komt vanmiddag online op SandraEvers.nl!

ziek

Vorig jaar deed ik deze opdracht ook, benieuwd naar de blogs? Ik zal ze even voor je op een rijtje zetten:

Eerste voorronde SHOW Apeldoorn 2017

Tweede voorronde SHOW Apeldoorn 2017

Derde voorronde SHOW Apeldoorn 2017

Coachingsdag

Generale repetitie en eindejaarsvoorstelling

Vrijdag

ziek

Op vrijdag sloeg ik het sporten toch maar even over, ik hees mezelf in m’n kleren en ging richting de school van Kriste. Ouders, familie, verzorgers waren uitgenodigd om de presentaties van de kinderen te bewonderen. Tevens meteen de afsluiting van het thema ‘vriendschap. Leuk om te zien hoe enthousiast de kinderen daar mee bezig zijn geweest en wat ze allemaal hebben gemaakt over zichzelf en hun vrienden.

ziek

In de avond reed ik weer richting de stad. In het cafeetje van Marja werd de tweede auditieavond gehouden voor SHOW Apeldoorn. Ook deze avond heb ik weer met pen en papier doorgebracht. Deze blog komt donderdag of vrijdag online op mijn website. Wil je hem al eerder lezen? Dat kan via de website van Orpheus. >> https://www.orpheus.nl/nieuws/980/Tweede_voorronde_SHOW_Apeldoorn/

Zaterdag

ziek

Zaterdag was een mooie herfstdag. Het leek mij leuk om de camera er weer eens bij te pakken en mooie herfstplaatjes te schieten. Ik vroeg of 1 van mijn kiddo’s zin had om mee te gaan. Kriste leek het wel leuk om er meteen een fotoshoot voor haarzelf van te maken. Oké dan, haha. Ze nam een vriendinnetje mee. We besloten om naar de Kroondomeinen bij Het Loo te gaan. We spotten nog de damherten en de dames vermaakten zich met het maken van TikToks. Wat nu fotoshoot? Ik heb denk ik twee of drie foto’s van de meiden gemaakt. Bij thuiskomst werd de laptop weer opengeklapt en stortte ik mij op het schrijven van blogs.

Zondag

ziek

Op zondag deden wij het lekker rustig aan. Geen verplichtingen, geen verjaardagen, geen kartwedstrijden, niets, noppes, nada. Ik heb wat getekend, geschreven en ietsiepietsie gewerkt.

Dit was mijn week in foto’s.

Heb jij genoten van de laatste, warme dagen?

 

 

Eén gedachte over “ Sandra Evers de week door #2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.