De Kerst tag

De Kerst tag

Ik had weer eens zin om tag in te vullen en dit werd de kerst tag. Met favoriete kerstliedjes, kerstfilm en make-up look. Ik kwam de Kerst tag op de website van 2WMN tegen en heb deze overgenomen. Al is deze van 2015, dat mag de pret niet drukken. Lees je mee?

Wat is jouw favoriete kerstliedje?

Nog een aantal dagen tot het kerst is! Kerst vind ik toch wel één van de leukste periodes van het jaar. De kerstboom, lichtjes, gezelligheid, het kerstverhaal en stiekem ook lekker eten. En natuurlijk kerstmuziek. Ik kan niet echt een keus maken. Ik vind veel kerstnummers mooi, maar dan ga ik toch voor de gouwe ouwe van Wham! Last Christmas. 

Wat is jouw favoriete kerstfilm

Phoeh, dat is dan The Santa Claus, ook een klassieker. Deze film gaat over Scott, die per ongeluk de Kerstman laat verongelukken. Wanneer Scott de mantel van de overleden Santa aantrekt krijgt hij een dikke buik en een witte baard. Hij verandert langzaam in de nieuwe Kerstman en dat zorgt natuurlijk voor de nodige problemen.

Wat staat er boven aan je kerstverlanglijstje

Ik heb geen verlanglijstje voor kerst. Tja, heel saai maar wij vieren kerst verder niet met pakjes. Net Sinterklaas uitgebreid gevierd, we blijven niet aan de gang. Misschien over een paar jaar weer want ik vind pakjes onder de kerstboom wel altijd erg gezellig

Wat is je favoriet make-up look voor de kerst?

Dat is een glitter eyeliner! Ik hou van glitter en met kerst mag dat best wel wat meer zijn. Heel af en toe doe ik hem nu ook al een beetje subtiel op.

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Een mooie jurk (iets met glitters, off course ?) of een leuk rokje. Laarzen of pumps.

kerst tag

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je liever binnen van een kop warme chocolademelk?

Sneeuw is fantastisch leuk voor een mooie wandeling, sleeen en een sneeuwpop maken. Daarna lekker binnen opwarmen bij de verwarming met warme chocolade melk én slagroom. 

Hoe zit jouw ideale kerst eruit?

Op Eerste Kerstdag de dag starten met een ontbijtje, lekker thuis aanrommelen en daarna heerlijk ergens gaan eten met vrienden of familie en ’s avonds op de bank een film kijken en tegelijkertijd wat fröbelen zoals kleuren, tekenen of in mijn bullet journal werken. Tweede Kerstdag, uiteraard lekker eten, naar familie of de hele dag in huispak rondlopen, films kijken, spelletjes spelen of een beetje fröbelen.

Wat doe je met kerst dit jaar?

Kerstavond zijn we lekker thuis. Eerst Kerstdag gaan we uit eten met vrienden en kids. Tweede Kerstdag blijven we, zoals het er nu uitziet, thuis. Misschien in de ochtend even op de koffie bij opa en oma. In de middag staat op de planning om te gourmetten met z’n vieren.

Kerst tag

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Een neppe, altijd hebben wij een neppe, inclusief lampjes. Dus ook nooit een gedoe met snoeren uit elkaar halen. 

Kerst tag

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

Zilver en paars.

Nog maar 8 dagen tot kerst! Wat ga jij doen dit jaar?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.