Sandra Evers de week door #2

Sandra Evers de week door #2

Hallo allemaal. Ik heb weer een week in foto’s voor je. We gingen naar Alkmaar, ik lunchte voor de verandering eens op de bank en het was lente! Lees je weer mee?

Maandag

Dat begint alweer goed hoor, geen foto’s van maandag?? Ik heb wel tig keer door mijn foto’s gescrold maar ik kan toch echt niets vinden… ik kan je wel vertellen dat ik weer ben begonnen met vloggen. Ik kijk wel waar het schip strand. Vind je het leuk om mijn andere vlogs te bekijken? Neem dan een kijkje op mijn Youtube kanaal. 

Dinsdag

week in foto's

Zo fijn als je thuis kunt werken.. ik lunch eigenlijk nooit op de bank maar omdat ik al een paar dagen blaf als een malle (kriebelhoest enzo) had ik gewoon even zin om de lunch naar de bank te verplaatsen en lekker een half uurtje onder een dekentje tv te kijken. Verder was ik die dag gewoon aan het werk en kwam de blog over smoezen en sporten online. 

week in foto's

Na schooltijd gingen Juste en ik even naar de speeltuin. We speelde verstoppertje en Juste vind het nog altijd leuk om met wat auto’s in de modder te spelen. En dat was te zien, broek, jas en schoenen, alles was lekker vies.

sporten

Woensdag

week in foto's

Wat heb ik/wij in godsnaam in de middag gedaan?? IK HEB GEEN IDEE. Zie, nu weet ook weer waarom ik met de vorige Sandraevers de week door ben gestopt; ik vergeet foto’s te maken, dus vergeet ik wat we hebben gedaan… In ieder geval gingen we in de avond richting Alkmaar. Daar was een meeting georganiseerd met het gehele kartteam waar Juste vanaf nu ook bij zit. #kartacademy. Spannend, het echte racen gaat beginnen!

Donderdag

Twee zieke, hoopjes ellende worden wakker op donderdagochtend. Yups, beide kinderen ziek. Ik heb een afspraak in de ochtend en Gerard moet ook weg en kan niet thuis blijven. Ik app de buurvrouw of ze in de ochtend thuis is en als er iets is of ze dan bij haar terecht kunnen. Natuurlijk kan dat. Ik verwacht met een uurtje weer thuis te zijn. Mocht er iets zijn dan kunnen ze bij haar aanbellen. Gelukkig was het niet nodig, ik kwam thuis en ze lagen allebei op dezelfde plek in dezelfde houding. Niet van hun plek af geweest dus…

week in foto's

Vrijdag

#warmetruiendag vandaag! Nou, laat die warme trui maar zitten want de temperaturen stijgen naar lenteachtige waardes! Het is heerlijk weer, het zonnetje schijnt en de thermometer tikt de 14c aan, dus helemaal geen #warmetruiendag maar #terrasjesdag! Al maak ik er geen gebruik van…

week in foto's

In de middag had ik weer zin om de kralen erbij te pakken. Het begin is weer gemaakt. Ik hoop dat ik snel de webshop van SanShine kan vullen met mooie, handgemaakte sieraden!

week in foto's

Zaterdag

Nog zo’n dag met veel zon en mooi weer. Ik besluit lekker eens in m’n eentje richting de stad te gaan. Ik breng een bezoekje aan de Action en slenter op mijn gemakje over de markt. Bij de Action nam ik trouwens bovenstaande stickers mee!

week in foto's

Zondag

Juste heeft vandaag zijn allereerste kartwedstrijd. Hij heeft vorige week examen gedaan van de kartcursus en daarbij onder andere een racelicentie ontvangen. Deze licentie heb je nodig in de autosport en wanneer je aan het Nederlands kampioenschap gaat deelnemen. Kriste en ik bleven die dag thuis. Ik genoot van de zon en kriste bleef wat rond hangen in huis.

Dit was mijn week! Heb jij ook zo genoten van de zon?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.