Even bijkletsen: vakantie bijna afgelopen en beginnen aan een nieuwe uitdaging

Even bijkletsen: vakantie bijna afgelopen en beginnen aan een nieuwe uitdaging

Vandaag gaan we even bijkletsen. Hoe kan een zomervakantie zo snel voorbij vliegen. Je knipt in je vingers en het is over / finish / klaar. Nog erger, onze vakantie naar Mallorca, 18 dagen in het vooruitzicht, je staat tussen de palmbomen en voordat je het weet weer in de Hollandse regen…. Vandaag een bijklets blogje, over onze vakantie en het begin van een nieuwe uitdaging.

Op het moment van schrijven hebben de kinderen nog een paar dagen vakantie. Ik zal je zeggen, ze vervelen zich stierlijk. Ik dacht, hoe ouder ze zijn, hoe beter ze zich kunnen vermaken? I was wrong.. vooral de jongste vraagt veel aandacht en wil constant gamen. En ik wil graag werken!! Willen ze eindelijk met iemand spelen dan moet dat weer bij ons. Je begrijpt, ik heb er geen zin meer in. Wat betreft het weer….die 30 graden hoeft voor mij ook niet meer zo. Op vakantie is het heerlijk, met een zwembad en strand om de hoek. Maar hier thuis, bleeeh echt niet. Ik drijf weg op m’n stoel. Graadje of 23/24 is prima zo de laatste dagen van de zomer. 🙂

Onze vakantie naar Mallorca

Laten we het hebben over de vakantie. Wij zijn 18 dagen naar Mallorca geweest. 18 dagen niet koken, niet nadenken over het eten, geen boodschappen doen, maar langs het buffet struinen en keuzestress hebben. Wij verbleven in Aparthotel Ciudad Laurel, een prima all-in hotel. De kamers waren schoon, het eten goed en het zwembad leek op de foto groter dan in real, haha. Het was echt een gezinshotel met veel familie’s. Ligbedjes op het terras die in rijen naast elkaar en achter elkaar stonden. Met andere woorden; je lag lekker hutje mutje op elkaar. Uiteindelijk hadden we altijd wel een fijn plekje langs het zwembad.

Even bijkletsen: mallorca

Over het algemeen was de vakantie oké, inderdaad je leest het goed. Ik ben niet bijster enthousiast. Het was heerlijk op zekere hoogte, ik heb veel gelezen, de kinderen vermaakten zicht redelijk en het hotel was oké. Maar, mijn vriend heeft elke dag gewerkt. Voor hem was het dus een #workation. Je begrijpt, dat wekt de nodige frustraties op. Ik was veel met de kinderen bij het zwembad en ze maakten regelmatig ruzie met elkaar. Dodelijk vermoeiend. Was ik met de ene aan het zwemmen, werd de ander een soort van jaloers, want ik zou toch met hem/haar zwemmen?

Op pad met de auto

Goed, we hebben ook best mooie uitstapjes gemaakt. Zoals naar mijn favoriete plekje Cala d’Estellencs. Ook bezochten we Sa Calobra en natuurlijk Palma. We gingen naar een waterpark, bezochten meerdere baaitjes, stranden en dorpjes. Natuurlijk kijk ik nu met heimwee terug op de vakantie. Waarom gaat altijd alles zo snel voorbij? Zit je er net lekker in, moet je weer je spullen pakken. Het was achteraf gezien toch erg genieten. Of ik volgend jaar weer op vakantie ga naar Mallorca? Daar zeg ik volmondig JA op.

Nieuwe uitdaging!

Yes, je leest het goed. Ik ga per september beginnen met een nieuwe uitdaging. Naast mijn bedrijf SandraEvers.nl ga ik een paar uur aan de slag als marketing medewerker bij een vastgoed bedrijf. Een bedrijf wat gespecialiseerd is in leegstand van panden, bedrijven en huizen. Via via kwam ik bij deze organisatie terecht. En je leest het goed, ik ga dus weer in loondienst en nee, ik ga niet stoppen met mijn freelance werkzaamheden voor SandraEvers.nl. Natuurlijk is dat even nadenken, want ik ben nu gewend aan al mijn vrijheden en werken waar en wanneer ik wil. Is er iets met de kids, dan sta ik paraat, even snel een boodschap tussendoor doen, alles kan. Dat heb ik ook aangegeven dat ik nu redelijk vrij ben in alles wat ik doe. Gelukkig is alles bespreekbaar en ga ik gewoon, net zoals ik gewend ben, onder de schooltijden werken. Het kantoor zit nu nog Velp, dus even heen en weer reizen. Eind van het jaar verhuizen ze richting Apeldoorn.

Voorbereidingen zijn begonnen

Ik heb er super veel zin in en ben al een beetje met de voorbereidingen begonnen. Eén van de taken die ik ga oppakken zijn de social media kanalen. Voor het bedrijf zelf, maar ook van overige projecten. Zoals het pand wat op onderstaande foto staat, tot2021, Heerlijk Lokaal en De Kruisberg gevangenis. Het opstellen van een marketingplan, bijhouden van de website (s) en schrijven van teksten voor de nieuwsbrief. Dit was een kleine greep van de taken waar ik mij bezig ga houden. Ik neem jullie uiteraard mee, want dat ik toffe gebouwen ga bezoeken is één ding wat zeker is!

Even bjkletsen: Mallorca en nieuwe uitdaging

Hoe was jouw vakantie? En vind je het leuk als ik wat vaker persoonlijke blogs deel?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.