Bijklets blogje#2: Nieuwe baan en hoe gaat het nu?

Bijklets blogje#2: Nieuwe baan en hoe gaat het nu?

Van een SandraEvers de week door naar af en toe een bijklets blogje. Dat is voor mij het meest haalbare op het moment. 🙂 Vandaag klets ik je graag bij over mijn leventje.

bijklets blogje tiener groep 8 kamp

Tienerdochter op kamp

Begin september ging onze tienerdochter op kamp. Yes, het welbekende groep 8 kamp. Man, man, wat een mijlpaal weer hoor. Daar gingen ze dan, in de regen, op de fiets (‘neehee, ik hoef geen regenjas aan…’) richting Nunspeet om 3 dagen lang lol te hebben en vooral niet te slapen. De week ervoor hadden we ook al een ouderavond over het voortgezet onderwijs en een paar dagen later op kamp. Hallo?? Waar blijft de tijd? Ik blijf het roepen hoor. Nog even en ze is langer dan ik, pikt mijn kleding uit de kast en kan ik mijn favoriete laarzen niet vinden, omdat zij ze aan heeft. Ik moet zeggen dat ik het er best moeilijk mee had. Nee, ik stond niet te janken op het schoolplein hoor. Eenmaal veilig thuis heb ik wel even een traantje gelaten. Hellup, waar is mijn baby? Jee, wat een emopieper ben ik….

New job

Op 2 september begon ik met mijn nieuwe functie als marketing medewerker, bij De Kabath Vastgoedbeheer. Met knikkende knietjes fietste ik de eerste dag richting het kantoor in Apeldoorn. Dat van die knikkende knietjes is niet waar, ik had een gezonde spanning. Maar het bevalt goed! Ik moest in het begin wel even wennen dat ik weer in loondienst werkte. (Ohja, we gaan dan een weekendje weg, moet ik wel even vrij vragen.. weet je wel, dat soort dingen… ) Anyways, tot overmaat van ramp werd onze dochter ook nog eens ziek in de tweede week en werd ik door juf gebeld of ik haar kon ophalen… Uh nee, ik zit in Velp momenteel. Dus alle hulptroepen ingeschakeld, (mijn ouders), en gelukkig konden zij haar ophalen. De volgende dag heb ik thuis gewerkt. Fijn dat het allemaal kan! Ik heb mijn draai inmiddels gevonden, leuke collega’s, tof werk en leuke locatie. Ik ben met van alles bezig. Van het opzetten van content kalenders- en plannen voor alle social media kanalen, tot het organiseren van allerlei uitingen betreffende een open dag van De Kruisberg Gevangenis. Ik probeer ook veel locaties te bezoeken, zo zat ik een tijdje geleden in Doetinchem op de Kruisberg gevangenis, heb al het één en ander in Apeldoorn bezocht en zal ook nog richting het zuiden des lands gaan.

En hoe gaat het nu?

Het gaat goed. Ik balanceer tussen stress en het soms rondrennen als een kip zonder kop, tot het relaxed en ontspannen in bad zitten met een podcast of luisterboek. Er zijn mooie ontwikkelingen gaande, ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe job en kan rustig aan SandraEvers.nl bouwen.

Een goede keus gemaakt

Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om weer 2 dagen in loondienst te gaan werken. Ik merk dat het ontzettend veel rust geeft. Heb ik geen opdrachten? Dan is het helemaal niet erg en hoef ik mij niet druk te maken. En die druk lag soms als een last op mijn schouders. Een last die er nu gelukkig helemaal af is. Yes, ik ben blij!

Eén gedachte over “ Bijklets blogje#2: Nieuwe baan en hoe gaat het nu?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.