#30DayBlogChallengeNL

#30DayBlogChallengeNL

De ‘oldskool’ bloggers onder ons, kennen hem vast nog wel; de #30DayBlogChallengeNL, bedacht door Maris van de blog Haremaristeit.nl. Inmiddels stamt deze challenge alweer uit juli 2016 (!) en vele bloggers hebben deze challenge overgenomen. Anno 2020 roep ik hem weer in het leven…..

Enthousiast begon ik op mijn andere blog met de eerste #30DayBlogChallengeNL blogs. Volgens mij heb ik er maar een paar uit het lijstje gebruikt. Anyways, ik was gewoon op zoek naar een leuke challenge voor de maand januari en een beetje bloginspiratie. Dus kwam ik deze lijst van Maris weer tegen. Ben je inspiratieloos? Gebruik dan deze leuke lijst!

#30DayBlogChallengeNL

De blog challenge is in de zomer van 2016 bedacht door Maris, voor de meeste bloggers is het in de zomer komkommertijd en hanteren ze een zomerrooster. Of ze hebben juist meer tijd om te bloggen, maar ontbreekt het aan inspiratie. Vandaar dat ze de 30 Day Blog Challenge heeft bedacht.

http://www.haremaristeit.nl

Hoe ga je te werk?

Er zijn geen regels. Je hoeft vandaag niet te beginnen bij punt 1. Als je het leuk vindt om wel te beginnen bij 1 en zo de 30 dagen afwerkt, prima. Misschien spreken er maar 15 onderwerpen aan, dan blog je over deze onderwerpen. Begin je in maart, helemaal goed. Augustus? Zal mij een zorg zijn. Doe waar jij je goed bij voelt.

Hoe ga ik het zelf doen?

Ik denk dat ik over alle 30 onderwerpen ga schrijven, maar niet elke dag (of misschien ook wel….)

Wil je de lijst overnemen?

Alle credits gaan natuurlijk naar Maris, van Hare Maristeit! Benoem haar dus even als je de #30DayBlogChallengeNL gaat gebruiken!

Doe je ook mee?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.