Bijklets blogje #3 Heel veel sporten, werk en verjaardag

Bijklets blogje #3 Heel veel sporten, werk en verjaardag

Hallo wereld, hallo 2020, hallo goede voornemens.. Oh nee, daar doe ik niet aan, zoals te lezen in deze blog :). Inmiddels zijn we alweer een tijdje op weg in 2020 en geeft een nieuw jaar altijd wel een soort gevoel van nieuwe kansen ofzo. Het heeft toch ‘iets’. Al denk ik wel steeds vaker, weer een jaar voorbij, waar blijft de tijd.. Vandaag klets ik je weer even bij over mijn leventje.

sporten

Veel sporten

Al een aantal jaar volg ik samen met mijn vriend personal training. In de vorm van kickbokslessen. De laatste jaren met een vaste trainer. Super fijn. Verder doe ik sinds een jaar actief pilates, een perfecte combinatie en ben ik in oktober begonnen met hardlopen. Ik ben geen hardloper en ik vind het zelfs een beetje saai. Ik ben dan ook niet zomaar begonnen, maar er ligt een mooi doel in het vooruitzicht, de Centraal Beheer acht van Apeldoorn. Deze is al over ruim een week, op zondag 2 februari. Mijn sportschema ziet er op dit moment dan ook zo uit: Zondagochtend: hardlopen, maandagavond pilates, dinsdagavond hardlopen, woensdagochtend personal training, vrijdagochtend hardlopen……5 dagen onder de pannen zeg maar. Al doe ik het deze week en de laatste week iets rustiger aan. En nee, ik word nu niet opeens een sportjunkie, fitgirl, fitmom of whatever. Maar ik moet zeggen, het voelt wel verdomde goed. Ik zie mijn lichaam veranderen en ja dat is toch eerlijk gezegd best leuk???

sporten

Werken in loondienst en een eigen bedrijf

‘Hoe gaat het met je eigen bedrijf nu je weer in loondienst werkt?’ Een vraag die vrij regelmatig gesteld wordt. In het kort: sinds september werk ik weer een paar uur in loondienst als marketing medewerker bij De Kabath Vastgoedbeheer. In de vorige bijkletsblog vertelde ik je er alles over.. Ik kan er heel kort over zijn; het bevalt goed, leuke collega’s, tof werk, vrijheid, tja wat wil je nog meer?

sporten

Een groep 8-er in huis

Weer een nieuwe fase; een groep 8-er in huis. 21 januari was ze jarig en werd ze 12 en afgelopen weekend bezochten we dan ook de eerste open dag van het voortgezet onderwijs. Ha, volgens mij was ik enthousiaster dan mijn dochter. Wat is het VO tegenwoordig leuk zeg. Of was dit misschien wat mooier opgezet omdat het een open dag was? In ieder geval is groep 8 de tijd van kamp (heeft ze al gehad trouwens), adviesgesprekken, toetsen en dus ook open dagen bezoeken. Deze week staan er nog twee op de planning en voor 1 maart moet er een definitieve schoolkeuze worden gemaakt. Slik… het gaat nu wel heel snel.

Heb jij al ervaring met kinderen op het voortgezet onderwijs? Ik ben heel benieuwd!

Eén gedachte over “ Bijklets blogje #3 Heel veel sporten, werk en verjaardag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.