De laatste loodjes met de bijlesmeester

De laatste loodjes met de bijlesmeester

Soms is het best lastig om mee te komen op school. De lesstof is ingewikkeld, de juf of meester gaat misschien te snel of het kind moet juist meer uitgedaagd worden. De Bijlesmeester kan dan een goede uitkomst zijn.

De bijlesmeester

Van De Bijlesmeester mocht ik een aantal leuke boekjes uitzoeken om thuis te testen en samen te oefenen. De Bijlesmeester verzorgt bijlessen door heel Nederland. Niet alleen voor het basisonderwijs, maar ook voor de middelbare school. Heb je geen docent nodig, maar wil je jouw kinderen juist wel iets extra’s aanbieden omdat ze- of meer uitdaging nodig hebben of extra thuis willen oefenen, dan kun je bij de bijlesmeester oefenmateriaal bestellen.  

Lesmateriaal

Als ouder kun je thuis jouw kind goed helpen met wat extra schoolwerk. Onze oudste heeft wat moeite met rekenen dus bestelde ik voor haar een oefenboek over rekenen. Ik koos voor de oefenboekjes van groep 5 en groep 8. De laatste loodjes voor groep 8… Zo konden we thuis wat meer gaan oefenen.

Wij ontvingen de volgende boekjes

  • Rekenen deel 1 groep 5
  • Rekenen deel 2 groep 5
  • Rekenen deel 1 groep 8
  • Rekenen deel 2 groep 8
  • Flitskaartjes
De bijlesmeester

Wat een fijne, mooie materialen. De lesstof is overzichtelijk met duidelijke instructies. We ontvingen ook flitskaartjes van Europa en deze zijn erg leuk om te doen. Op een makkelijke en speelse manier kan de topografie bijgespijkerd worden. De oefenboeken en flitskaartjes zijn ontwikkeld volgens de richtlijnen van de eindtoetsen van Cito en Nio. Je kind leert dus precies de juiste stof.

De Bijlesmeester

Oefenmateriaal of individuele lessen

Op de website van De Bijlesmeester vind je al het lesmateriaal. Het aanbod bestaat uit lesmateriaal voor de groepen 1 tot en met 8. Naast dat je oefenmateriaal kunt bestellen om samen met je kind aan de slag te gaan, bieden ze ook individuele bijlessen bij jou thuis aan.

Wij zijn enthousiast en er is met veel plezier uit de boeken gewerkt!

Je kunt de boekjes en/of bijles aanvragen via de website van De Bijlesmeester. Woon je in België? Dan kun je via de Bijlesmeester.be het oefenmateriaal bestellen.

Doet jouw kind wel eens extra ‘schoolwerk’ thuis?

Dit artikel is een samenwerking

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.