Happy New Year!

Happy New Year!

Jongens, wat hebben we een gek jaar achter de rug. Een jaar met een raar virus die kwam opzetten en heel Nederland op z’n kop zette.

We werkten met z’n allen massaal thuis, we ontpopten ons als volleerde leerkrachten, gingen massaal online vergaderen en meetings organiseren en werden creatief in alternatieve vrijdagmiddagborrels. Het is tijd om dit rare jaar achter ons te laten, vooruit te kijken en fijne, nieuwe, mooie doelen te maken voor het nieuwe jaar.

Een goed begin met een nieuwjaarswens voor jou

Altijd, zoals elk jaar, zit mijn hoofd aan het begin van een nieuw jaar vol met ideeën. Overal om mij heen hoor en lees ik allerlei goede voornemens en plannen voor 2021. Ik hoop dat jij jouw goede voornemens vol gaat houden. Ik ben zelf niet zo van de goede voornemens, wel van doelen stellen. Mijn nieuwjaarswens is ook gericht aan jou, als persoon. Besteed aandacht aan jezelf, trek tijd uit voor je hobby, sport en gezondheid. Omring je met lieve mensen en probeer positief te blijven. Ja, het is moeilijk in deze tijd. Ik heb daar ook last van. Maar maak van een mug geen olifant en probeer te relativeren. Bekijk het van de andere kant en maak van het leven een feestje. Kies daarom bewust de mensen om je heen en omring je met positiviteit.

Voor nu:

Een heel gelukkig, fijn, liefdevol en vooral gezond 2021!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.