Plant Rebelz review

Plant Rebelz review

Planten zijn niet echt mijn ding en ik vroeg mij al een tijdje af wat ik nu weer moest aanschaffen. Op het juiste moment kwam plantenwebshop Plant Rebelz om de hoek kijken. Kijk mee wat ik heb uitgezocht!

Mix and match jouw look met die van jouw partner en scoor nu 14% korting op de zonnebrillen uit de valentijnselectie

Plant Rebelz

Is een webshop met heul veul planten. Ze hebben een uitgebreid assortiment van stoere, exotische kamerplanten tot de maandelijkse stekkie box. Kortom planten die het net allemaal wat rebelse maken. He, check de naam; Rebelz 😉 Zoek je een leuke bijpassende pot? Ook dat hebben ze voor je. Je begrijpt, ik met no green hands, had wel even de tijd nodig om een leuk plantje uit te zoeken.

Ambitious Rebel

Van Plant Rebelz mocht ik dus iets uitzoeken. En ja, ik als plantenleek vond dat best een moeilijke keus. Zou ik gaan voor de stekjes of toch voor een kamerplant? Ik koos voor een kamerplant, de Ambitious Rebel. De plant maakt zijn naam waar hoor. Lekker groot, rebels en ambitieus. Ik ben er helemaal blij mee, past weer goed in de woonkamer en is makkelijk te verzorgen. De plant valt op door zijn grote, gave glimmende blad en daarnaast doet hij ook nog aan het zuiveren van lucht. Op de website staan uitgebreide verzorgingstips, handig dus voor mij als plantenleek.

Plant Rebelz

Perfect verpakt

Wat ik nog even wil benadrukken is dat de plant netjes verpakt bezorgd werd door Red je Pakketje.

Mijn conclusie over Plant Rebelz

Plant Rebelz is een leuke webshop met toffe plantgoodies. Je kunt er niet alleen terecht voor planten, maar ook voor kaartjes of terrariums. Plant Rebelz is een verrijking voor alle planten liefhebbers.

Ben je een plantenfreek? Dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen in de webshop!

Plant Rebelz

Lees ook: Positief het nieuwe jaar in.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.