Even bijkletsen #8. Blogupdate, arm in het gips en hoe gaat het met jou?

Even bijkletsen #8. Blogupdate, arm in het gips en hoe gaat het met jou?

Al een half uur zit ik te bedenken hoe ik deze blog zal beginnen. Wat zitten we toch in een gekke periode met z’n allen he? Mondkapjes, anderhalve meter afstand en een avondklok. Gekker moet het niet gaan worden hoor, hou op met me. Hoe het verder met mij gaat? Ik klets je even bij in deze blog.

Naar school? Dus niet..

De basisscholen gingen weer open. Hoe gezellig Juste het ook thuis vindt en hoe hard hij ook riep dat hij niet naar school wilde, toch moest hij. Oh nee, toch niet want meneer werd verkouden. Dus mocht hij volgens de regels niet naar school en betekende dat nog een paar dagen langer thuis. Daarna werd een klasgenootje ziek, hopsa, de hele bups zat weer thuis. Meneer was een beetje klaar met het thuiswerken en ja moeders ook.

Blogupdate

Schreef ik de vorige keer over dat geweldige blogschema wat ik wilde gaan volgen. Wow, i was wrong. Daar is toch helemaal niets van terecht gekomen. Nog steeds een beetje in dubio hoe ik het wil aanpakken. Ik heb drie onderwerpen die ik wekelijks wil meenemen. En ik denk dat ik daar eerst een boel blogs over ga schrijven, een nieuwe blogupdate deel en het schema aan kan gaan houden. Feit is wel dat ik het ontzettend leuk vind om aan mijn website te werken en over de dingen te schrijven die ik leuk vind.

Blogupdate

Sporten?

Momenteel even niet, nou ja geen actieve personal training, want deze dame hier heeft haar polsje in het gips. Dacht dat ze wel even binnen haar nieuwe rolschaatsen kon testen. (ze zijn wel tof he?) Maar ja, nog geen 1 meter naar voren rollen en ik lag al te spartelen op de grond. Op dat moment werden die rolschaatsen vervloekt en kon ik ze wel driedubbel het raam uitgooien. Ik kan toch ook skeeleren? Potjandorie, ben nog nooit gevallen op die dingen. En nu dit… naar de huisartsenpost? Vond ik niet nodig, ik dacht dat het gekneusd was, op advies van vriend toch na het weekend naar de huisarts, bleek er toch een breuk te zitten… Goed, wil je gaan rolschaatsen? Kijk dan eerst even dit filmpje: rolschaatsen voor beginners.

Dus dat.. ik ben veel aan het wandelen en doe de workouts van Pamela Reif. Beetje sporten doe ik wel, anders word ik namelijk wat paniekerig. Paniekerig in de zin van; help de kilo’s vliegen er aan en mijn opgebouwde spieren en fitheid verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Zeg, dat was het wel weer vanaf mijn kant dus vertel;

Hoe gaat het met jou?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.