Even bijkletsen #9 nieuw jaar, Nederlands kampioen in huis en hoe gaat het nu eigenlijk?

Even bijkletsen #9 nieuw jaar, Nederlands kampioen in huis en hoe gaat het nu eigenlijk?

He, hoe gaat het eigenlijk met je? Tja, momenteel zitten we veel thuis, dus we maken weinig spannends mee. Tante Cor houdt ons nog steeds in de greep en dat is het enige wat ik erover wil zeggen. En ohja, tante C heeft ons alle vier getroffen. Zo, nieuw jaar, nieuwe kansen en hoe gaat het met jou?

Nieuw jaar, nieuwe kansen, sporten, voornemens…..

Ben jij diegene die een nieuw jaar begint met een hoop goed bedoelde voornemens? Ik doe niet meer aan voornemens, lees anders even deze blog dan weet je hoe ik daar over denk. De laatste weken zaten we natuurlijk veel thuis, de scholen gooiden de deur een week eerder dicht en dat betekende, hieperdepiep, extra lang vakantie voor de kinderen. Met een beetje zweet tussen de billen zag ik die drie weken angstvallig aan. Maar godzijdank verliep het best aardig, met hier en daar wat ergernissen en veel wandelingetjes vanaf mijn kant, onder het mom van lopend een boodschapje halen of even het hoofd leeg maken. We hebben het overleefd en de hele rambam is weer lekker naar school. Structuur, ritme en wekkers. Joehoe en moeders heeft het huis weer even voor zich alleen. Wat een verademing…. Ook al zijn ze 10 en 13, je wasmand blijft constant vol, de afwasmachine vol en de koelkast leeg.

Een nieuwe jaar betekent nieuwe kansen? Wie weet, ik wil wel het één en ander veranderen. Bepaalde stappen zetten, ik ga daar later wat uitgebreider over in. Heb zin om bepaalde zaken nu echt eens goed aan te pakken. Zo had ik vorige week een afspraak met iemand die mij gaat helpen bij een (nog) gezonde voeding. En daar komt even een pak administratie bij kijken. We gaan tot het uiterste hoor, alles wordt bijgehouden qua voeding. Sporten heb ik dus ook al een tijdje niet meer gedaan. Ik denk zo ruim vier weken niet meer. Nadat ik ziek was geweest heb ik pak em weg, 1x personal training gevolgd en een keer hard gelopen. Dat hardlopen ging niet echt lekker, om de 100 meter kuchend als een zeehond stoppen. Gelukkig is de hoest een stuk minder, dus deze week staat een rondje hardlopen weer op het program. Afgelopen maandag vond ik het ook weer tijd voor een lesje personal training. Iedereen weer naar school, het normale ritme en gaan met die banaan. En natuurlijk was die drempel er een klein beetje, maar het is super fijn als je weer lekker (buiten) hebt gesport.

Juste werd Nederlands kampioen karten

Vaste volgers op Insta hebben het vast voorbij zien komen; onze Juste werd in zijn klasse (Parolin Rocky) Nederlands Kampioen. De laatste race van het seizoen werd gereden op Spa-Francorchamps, jawel onder andere hét formule 1 circuit van België. De kartbaan ligt er praktisch naast. Je kunt het hek over klimmen en een rondje over het circuit lopen. Het was zenuwslopend, maar na die laatste, spannende races werd Juste Nederlands kampioen in zijn klasse! Reden voor een feestje en uiteraard kwam de lokale pers langs.

Persoonlijk

Op naar een nieuw raceseizoen!

En op naar een gelukkig, gezond, fantastisch en mooi 2022!

Hoe gaat het met jou?

2 gedachten over “Even bijkletsen #9 nieuw jaar, Nederlands kampioen in huis en hoe gaat het nu eigenlijk?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.