Happy Moments #1

Happy Moments #1


Op mijn andere blog, SanShine, deelde ik wel eens wat geluksmomentjes. De reden dat ik de Happy Moments in het leven heb geroepen is dat ik veel werk aan positiviteit. Familie, vrienden en wat bloggers die mij volgen, die weten dat ik een lange tijd zwaar overspannen thuis heb gezeten. Nu gaat het al een stuk beter en ik ben zelfs weer het werk aan het opbouwen! Ik doe er ook alles aan om er ontzettend sterk uit te komen. Iets waar ik onder andere mee bezig ben is positiviteit. Ik heb voor mezelf dan ook besloten om zoveel mogelijk geluksmomentjes op te schrijven en wil deze graag met jullie delen op mijn blog. Ik  moet meer gaan genieten van de kleine dingen in mijn leven, blij zijn dat het er is en het leven omarmen.  Lees je mee naar de Happy Moments van de afgelopen tijd?

Mud Masters 2016

♥ Ik overtrof mijzelf door mee te doen aan de Mud Masters Obstacle Run in Biddinghuizen. 12 km hardlopen en ongeveer 30 obstakels trotseren. Ik zag er van te voren zo erg tegenop en had echt geen zin. Maar uiteindelijk kwaw de finisch in zicht en kwam er wel even een geluksmomentje naar boven borrelen. Dat had ik dus wel mooi even gefikst met minimale training! BOKS.Happy moments#1

♥ Begin van de Herfst; we maakten een fijne boswandeling door de Kroondomeinen bij Paleis het Loo.

Happy Moments #1

♥ Ik kocht een leuk maar simpel jurkje bij de H&M. Ik vond hem zo leuk dat ik er nog 2 kocht, eentje in licht grijs  en  één in donkerblauw.

♥ Wij hadden ons aller eerste Oktoberfest feestje. Geen idee wat ik ervan moest verwachten. Maar oh, wat hebben we een gezellige avond gehad met z’n allen.

♥ Eindelijk weer een nieuwe set gel nagels laten zetten bij Maureen van DazzlingbyMaureen. Al zijn ze er nu al wel weer af…:( Sorry Maureen dat wordt weer een nieuwe set.

♥ Dus weer uitkijken naar een nieuwe set gel nagels. (Waar je allemaal wel blij van kunt worden.)

happy moments #1

♥ Ik kocht 2 mooie kleuren nagellak uit de nieuwe Etos lijn. De lichte kleur is nummer 53 en de donkere kleur nummer 48.

♥ Gezellig uit eten geweest met vrienden.

Happy moments #1

♥ Gek doen met mijn zoon

happy moments#1

♥Een nieuw telefoonhoesje. Dit is een silliconenhoesje, ontworpen door Laura Ponticorvo.

Happy moments #1

♥ Ik had een leuke samenwerking met Kralenwinkelonline. De blogpost hierover kun je teruglezen op SanShine.

kickboksen

♥ Eindelijk weer (na een blessure…leuk die Mud Masters…..) een lesje Personal Training  in de vorm van Kick Boksen bij Rocky Fit.

♥ Deze website kwam online! Ik schreef er al een aparte blogpost over. Die kun je hier teruglezen.

hans klok

♥ We gingen een avondje uit naar de show van Hans Klok. Daar kwam gisteren een blogpost van online.

♥ En gisteren hadden mijn vriend en ik weer een avond naar de schouwburg voor de boeg. We zijn naar De Grote Improvisatieshow geweest.

Wat waren jouw geluksmomentjes van afgelopen tijd?

 

 

 

8 gedachten over “Happy Moments #1

  1. Mooie Happy Moments allemaal met prachtige foto’s . onze Happy Moments waren lekker een paar dagen weg en op het strand wandelen .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.