Mijn allereerste blog voor Sweetest Design

Mijn allereerste blog voor Sweetest Design


Ik had het op facebook al aangekondigd; ik mag Gastblogs maken voor de website van Sweetest DesignHallo, dat is toch super leuk! Ken je Sweetest Design nog niet? Neem dan zeker een kijkje op de website.  Zoek je een gepersonaliseerde sweater? Of ben je op zoek naar een origineel kraamcadeautje? Laat je wensen achter en Sweetest Design maakt een uniek ontwerp voor jouw! Zelfs Jan Smit heeft zo’n te gek t-shirt aan van Sweetest Design.

Sweetest designbron foto

Ik schreef vorige week mijn eerste voorstelblog voor Sweetest Design. Vanaf vandaag staat hij ook online op SansLife. Dus lees je weer gezellig mee? Kun je daarna ook mooi een kijkje nemen in de webshop!

Hallo allemaal! Een tijdje geleden zag ik via Instagram een oproepje voorbij komen dat Sweetest Design op zoek was naar Gastbloggers. Hartstikke leuk en ik besloot te reageren, mede omdat ik zo enthousiast werd van de leuke zelfgemaakte producten in de webshop. (Waaronder die van de Backstreet boys!) Maar ook doordat ik denk dat wij een goede aanvulling kunnen zijn voor elkaar.

Laat ik mij eerst even voorstellen.

Ik ben Sandra, 35 jaar, mama van 2 kids en woonachtig met mijn gezin in het prachtige Apeldoorn.  Naast het moeder zijn, werk ik als pedagogisch medewerker op een VVE peuterspeelzaal. Verder heb ik een passie voor het maken van sieraden, lees ik graag een goed boek en mogen mijn vriend en ik elkaar elke week vrijwillig slaan. Haha. Even zonder gekheid, we volgen samen kick-boks lessen. Daarnaast bezoeken we regelmatig het theater voor een leuke voorstelling.

Bloggen

Naast het werk en gezinsleven heb ik nog 2 “kindjes” waar ik trots op ben. Dat is mijn blog www.sanshine.eu en www.sanslife.nl. Op SanShine deel ik mijn passie voor sieraden maken en laat mijn sieradenlijn zien, daarnaast geef ik tips en deel ik nieuws over de laatste trends. SansLife is net 2 weken in de lucht. Deze blog ben ik gestart omdat ik ook graag over andere onderwerpen wil schrijven dan alleen sieraden maken. Op SansLife ga je artikelen tegen komen over het moederschap, lifestyle, leuke hebbedingetjes en beauty.  Ook de artikelen die ik ga maken voor Sweetest Design kun je op SansLife verwachten.

Yes, ik heb er zin in!

Ik heb er zin in om te gaan bloggen voor Sweetest Design, om de producten te leren kennen, reviews te schrijven, ideeën uitwerken en wellicht ontwerpen te laten maken voor SanShine. Elke maand kun je van mij een nieuw artikel verwachten! Dus ik zou zeggen tot volgende keer.

Ik heb alweer een leuk idee voor het volgende artikel voor Sweetest Design. Deze zal half december op de blog komen. Dus ik zou zeggen HopHopHop, klik lekker door naar de shop….. (oke, slaat nergens op.. haha maar het is tenslotten Sinterklaas.. 🙂 ) 

 

 

 

 

3 gedachten over “Mijn allereerste blog voor Sweetest Design

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.