SansLife de week door #3 nieuwe nagels en kickboksen

SansLife de week door #3 nieuwe nagels en kickboksen


We gaan alweer de derde week in van SansLife de week door. Wat vliegt de tijd. Helemaal nu met de (drukke) feestdagen in het vooruitzicht. Afgelopen week had ik diverse afspraken op het werk en liet ik onder andere weer een nieuwe set gelnagels zetten. kijk- en lees mee naar een nieuwe Sanslife de week door in dit weekoverzicht in foto’s.

Jacob Jan Boerma Blokker

Maandag: Ik begon de dag met wat boodschappen, ik liep even de Blokker binnen om te kijken voor wat Sint cadeaus. Ik liep langs deze foto en vanuit mijn ooghoek zag ik dat het een bekende was. Hé? Ik liep weer terug en zag het goed: Onze buurman stond op de foto. Haha, de 3-sterrenchef. Jacob Jan Boerma van Restaurant de Leest uit Vaassen. Misschien kent iemand hem? Hij heeft wel eens meegedaan met het programma Masterchef op Net 5. Daar zat hij in de jury. Anyways, aangezien we onze buren niet vaak zien (‘s’ochtends vroeg weg en ’s avonds laat thuis natuurlijk) maakte ik een foto en stuurde hem naar Gerard met de tekst: Ik kwam de buurman ook nog tegen. Verderop in de winkel zag ik hem ook nog op de fondue pannen. Grappig en natuurlijk super leuk voor hem!

pieten koek

Bij thuis komst nam ik een lekkere bak koffie en mocht ik van mijzelf dit Pietenkoekje. Gemaakt van speculaas en chocola. Yum Yum.

sanslife geen zin

Ik moest eigenlijk het huis opruimen maar ik had zó geen zin… Vast heel herkenbaar! Haha! Maar goed, toch even het 1 en ander gepoetst. Als snel was het weer tijd om de kinderen uit school te halen. Daarna is het zwemles voor de jongste en ’s avonds ga ik zelf tegenwoordig ook baantjes trekken.

Kanaalstraat Apeldoorn

Dinsdag: Het was een mooie, zonnige ochtend. Ik had een afspraak bij de bedrijfsarts en daarna met mijn manager van het werk. Op weg naar de bedrijfsarts fietste ik langs ons oude appartement aan het kanaal. Ik had zin om er een foto van te maken want oh wat mis ik dit plekje af en toe. Ons eerste echte koophuisje. Lekker midden in het centrum, altijd wel geluid en gezelligheid om je heen. En onze dochter is er geboren. Dus ik heb er warme herinneringen aan!

SansLife gelnagels

In de avond had ik een afspraak bij mijn vast nagelstyliste Maureen van Dazzling Nails & Waxing by Maureen. Ik liet weer een nieuwe set gelnagels zetten. Ze heeft ze weer super mooi gemaakt en dit keer koos ik ook voor een lakje. Dit roze kleurtje met een subtiel glittertje. Ik ben weer helemaal blij.

SansLife Kickboksen

Woensdag: We beginnen de ochtend met een pittige workout met onze vast Personal trainer. Phoeh, was weer aanpoten hoor en ik heb de dagen erna behoorlijk spierpijn gehad.

SansLife speeltuin

‘S middags kwam er een vriendinnetje van de oudste spelen en toen deze weg was ben ik even met de kleine man richting de speeltuin gefietst. 

Donderdag:  Ik zette de “voorstelblog” voor Sweetest Design online op SansLife. Ik heb er super leuke reacties op mogen ontvangen! Thx! Ook moest ik weer terug naar kantoor voor nog wat gesprekken.

SansLIfe Pannenkoeken

De dag sloten we af met pannenkoeken! Jeah, ik had er zo’n zin in. Ik maak voor mijzelf altijd een pannenkoek met taugé, rode paprika en champignons. Zo lekker.

 sanslife kleien

Vrijdag: Juste had weer eens zin om te kleien. Hartstikke leuk hoor, alleen die bende erna..Haha. Klei op, onder, rond de tafel. Herkenbaar? Heb je net het hele huis gezogen, willen ze kleien…  Maar goed, hij heeft mooie kunstwerkjes gemaakt en zijn creatieve brein weer een impuls gegeven.

Zaterdag: Weekend! Ik had Kriste belooft om deze dag naar de stad te gaan zodat we een cadeautje konden kopen voor diegene die ze als lootje heeft getrokken op school. Oké, dat hebben we geweten ook. Datgene wat wilden kopen was bijna overal uitverkocht, want het is schijnbaar een gewild schoencadeautje (we praten hier over een spionage pen, zo’n pen met onzichtbare inkt en als je er met het speciale lampje op schijnt lees je wat er geschreven staat.) Uiteindelijk gevonden bij de Bart Smit. Dat was eigenlijk niet het ergste, het was zo ontzettend druk in de stad. Daarbij komt er nog bij dat mensen zo sloom kunnen lopen in de stad, of opeens stil gaan staan. Dit dus nooit meer. Ik irriteer me daar vreselijk aan. Ik ben blij dat ik de rest voor pakjesavond in huis heb! 

SansLife schoen zetten

‘S avonds mochten de kinderen weer hun schoen zetten. Yes, je ziet het goed ik heb mijn schoen(en) er ook bij gezet.  Die van Gerard stond gewoon in de gang en warempel er lag toch mooi een cadeautje bij. Leuk altijd die voorbereidingen de avond ervoor!

SansLife zondag

Zondag: Juste had vandaag weer kartles en dat is niet om de hoek. Daarvoor moet hij helemaal naar Strijen (Zuid-Holland). Dus Gerard en Juste zaten alweer vroeg in de auto. Kriste en ik besloten om te gaan ontbijten in de stad. Ik nam een stokbroodje met filet americain en Kriste ging voor de tosti.

SansLife tosti

Daarna zijn we nog even verder de stad ingelopen. Kriste wilde graag nog naar de HEMarkt. Dit is een outlet winkel van de Hema.

stempelset kerst

We kochten onder andere deze leuke Kerst stempels voor €1,-. Deze week komt er nog een shoplog van! Daarna nog even door naar de Action en de Kruidvat hebben we ook nog een bezoekje gebracht. We waren op tijd thuis. Kriste ging haar film op Netflix verder kijken en ik had nog een berg wasgoed weg te werken. Rond een uurtje of 4 kwamen Gerard en Juste weer thuis.

Juste kartbaan

Juste heeft een super leuke en leerzame dag gehad. Ze krijgen bij de kartcursus ook echt theorie en vandaag heeft hij de verschillende vlaggen geleerd.

sanslife zalm

‘S avonds aten we Gerards specialiteit, gebakken zalmreepjes op een wrap met lekker veel groentes.

Dit was het weer. Aankomende week gaat vooral een drukke (en ik denk spannende week ) worden. Druk met de laatste voorbereiden voor pakjes avond. Gelukkig hebben we alle cadeaus binnen! (lang leven, 2 maanden eerder inslaan en online shoppen 🙂 ).  Vrijdag is het sinterklaasfeest op school. Kriste heeft dit jaar voor het eerst lootjes getrokken in de klas en moet een surprise en een gedicht maken. Dat gaat nog een hele uitdaging worden deze week…. Zaterdag vieren wij pakjesavond en dan.. op naar de Kerst! Maar eerst nog gezellig pakjes avond vieren.

Een fijne week toegewenst!

Hoe was jouw week? Ga jij ook aankomend weekend pakjesavond vieren? Of op dé dag, 5 december, zelf?

 

2 gedachten over “SansLife de week door #3 nieuwe nagels en kickboksen

  1. wat leuk verteld allemaal .en wat een mooie nagels heb je weer .en juste vind het vast heel leuk op de kartles..ja wel een hele drukke week was het zo te lezen ,en wij gaan ook gezellig bij jullie pakjesavond vieren . spannend voor de kinderen en ook voor ons natuurlijk .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.