Pinterest favourites #6

Pinterest favourites #6

Pinterest, velen van jullie kennen het vast wel. Pinterest is een soort online prikbord waar je foto’s (en video’s) op kan plaatsen. Dat noem je pinnen.

Pinterest is hét sociale netwerk om digitale prikborden te maken. Je pint hierop plaatjes en video’s van bijvoorbeeld je favoriete sieraden, DIY instructies of de nieuwste trends. Ik ben zelf dol op Pinterest en moet elke dag kijken. Lekker even een halfuurtje “pinnen”. Natuurlijk zoek ik veel naar inspiratie voor het maken van mijn sieraden. Maar ik kijk ook naar andere creatieve dingen, beauty, kerst of leuke quotes. Daarnaast is het natuurlijk een goede manier om mijn eigen sieradenlijn de wereld in te slingeren! Op SanShine schreef ik al Pinterest Favourites deel 1,2,3,4 en 5. Ik ga er hier op SansLife mee door en vandaag kun je deel 6 lezen. Ik laat je mijn bord met Sinterklaas inspiratie zien. Lees- en kijk je weer mee?

Pinterest#6

Hoe leuk is deze Amerigo? Gemaakt van witte en rode wol. Als je op bron foto klikt dan kom je meteen op de website. Daar staat een uitgebreide beschrijving hoe je deze Amerigo maakt. Al ziet het er niet moeilijk uit. Bron Foto

Pinterest favourites #6

Dit sinterklaastafereeltje, helemaal gezellig!  Bron

Pinterest favourites #6

Sinter Woezel en Pietje Pip. Zijn jouw kinderen gek van Woezel en Pip? Mijn kinderen vonden het altijd erg leuk om naar de liedjes te luisteren of een kleurplaat te maken. Maar hoe leuk is dit Sinterklaas verlanglijstje? Eerst lekker kleuren en dan je lijstje maken. Bron fotopinterest favourites #6Sinterklaas lichtje, ook hartstikke leuk om met de kinderen te maken. Bron fotopinterest favouritesNog meer om te knutselen; Dit Sintje en Pietje. Hoe schattig en is heel eenvoudig om in elkaar te knutselen. Bron fotoPinterest favourites #6Prachtig is deze tekening. Bron foto

pinterest favourites

Pinterest staat vol met krijttekeningen. Zoek op krijttekening sinterklaas, kerst of whatever en je krijgt de leukste raam tekeningen van krijtstift te zien. Dus aan inspiratie geen gebrek.  Bron foto

Zo, dit was een greep uit mijn gepinde plaatjes van het bord Sinterklaas. We gaan lekker door met pinnen en de volgende keer zal ik mijn Kerst bord met jullie delen. Mocht je mij willen volgen op Pinterest, dat kan natuurlijk, ik ben te vinden onder de naam Sandra Evers. Uiteraard moet je zelf wel een account hebben bij Pinterest om mensen te kunnen volgen.

Doe jij ook aan “pinnen” op Pinterest? Laat het me weten bij de comments! 

 

 

Eén gedachte over “ Pinterest favourites #6

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.