Super tip van Khloé Kardashian om sieraden op te bergen

Super tip van Khloé Kardashian om sieraden op te bergen


Ik was mijn blogposts op SanShine aan het nalopen en daarbij kwam ik deze leuk post tegen over Khloé Kardashian. Zij geeft een super tip om je sieraden overzichtelijk op te bergen. Kijk- en lees je mee?

Goed, als je veel sieraden hebt net zoals Khloé Kardashian is dit een ideale manier om je sieraden op te bergen. Ze gebruikt doorzichtige dozen en kan op een handige manier zien wat er in deze dozen zit.

Check it in onderstaande video:

Handig!

Hoe handig is dit? Ze gebruikt dus grote dozen die eigenlijk bedoelt zijn voor foto’s. Daarin zitten kleinere doorzichtige doosjes en in die doosjes heeft ze armbanden, oorbellen enzovoort in opgeborgen, telkens per 4 stuks. Tevens heeft ze met haar iPhone van al haar sieraden foto’s gemaakt en uitgeprint zodat ze precies kan zien wat er in elk doosje zit. Hoe slim is dit? Dus mocht je een overvloed aan sieraden hebben? Ga eens langs de Action, Hema of Xenos. Daar hebben ze vast genoeg mogelijkheden om je hoeveelheid sieraden in op te bergen.

Ik gaf al aan dat ik genoeg inspiratie heb opgedaan voor het opbergen van sieraden. Ik zal deze ideeën ook een keer delen!

Wat vind jij van het sieraden opberg systeem van Khloé Kardashian?

2 gedachten over “Super tip van Khloé Kardashian om sieraden op te bergen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.