Shoplog: Kerstspulletjes van de HEMArkt

Shoplog: Kerstspulletjes van de HEMArkt


Vandaag weer eens shoplogje voor jullie. Dit keer van de HEMArkt. Nog nooit van de HEMArkt gehoord? Dat kan, deze zit niet in alle plaatsen van Nederland. De HEMArkt is een aparte outlet winkel met heel veel leuke spullen van de Hema met flinke korting! In Apeldoorn is de HEMArkt gevestigd in het oude pand van de V&D.  Ik heb er laatst leuke spulletjes gescoord. Lees- en kijk weer gezellig mee.

shoplog Hemarkt kerststempels

Kerst stempels. Super leuk om bijvoorbeeld kerstkaartjes mee te versieren. Zoals je ziet kosten ze €1,-.

shoplog hemarkt kerstboompje

Een houten kerstboompje wat je zelf in elkaar moet zetten. Heel simpel, want je schuift de 2 delen zo in elkaar. Ze waren er alleen in deze kleur. We hebben er 2 meegenomen en ze kosten €1,-.per stuk.

shoplog hemarkt washitape

Washitape! Wie heeft het tegenwoordig niet in huis? Het blijft een populair item. Voor deze 2 rolletjes betaalde ik maar liefst €0,50,-!  Achteraf natuurlijk spijt dat ik niet meer heb meegenomen maar ik denk dat ze ze vast nog wel hebben.

shoplog hemarkt glittertape

Nog meer tape, jeah! Je kunt ons niet gelukkiger maken haha. Uiteraard is deze tape uitgezocht door mijn dochter. Leuk zijn ze hé, met die glitters? Ik betaalde er €1,- per stuk voor.

shoplog hemarkt kerstkleed kerstservetten

Dan scoorden we dit tafelkleed met servetten. Leuk om met het kerstontbijt of kerstdiner te gebruiken. De servetten waren €0,50,- en het tafelkleed €1,-.

shoplog hemarkt oorbellen

Mijn dochter zag deze schattige oorbelletjes. Zoals je ziet ook €1,- per setje. Super leuk zijn ze. Het rechter kaartje zijn lipjes en op het linker kaartje zitten oorbelletjes in de vorm van strikjes, maantjes en gewone oorknopjes. Bij thuiskomst zag ik dat er bij 1 knopje het steentje uit was. Helaas, maar dat mag de pret niet drukke voor die ene euro!

shoplog hemarkt ketting

Dan komen we bij het duurste item van alles. Deze ananas ketting, uitgekozen door dochter en we betaalden er €1,50,- voor.

shoplog hemarkt elastiekjes

Niet aan te slepen, elastiekjes. Ze verdwijnen hier overal, in sportassen, rugzakken, jaszakken, onder het bed, in bed, badkamer nou ja, noem maar op. Dus deze vrolijk, gekleurde elastiekjes meegenomen.  €1,- voor 10 stuks.

Ik ben om hoor, wat een leuke winkel is de HEMArkt. Ze hadden er ook een ruime keuze aan baby kleertjes. Zoals shirtjes voor een paar euro en leuke pakjes. Maar ook kantoorartikelen, kaarsen, servetten enzovoort. De HEMAkrt zit helaas niet in elke plaats. Wil je weten of er eentje bij jouw in de buurt zit? Klik dan even hier daar staan alle outlet winkels vermeld. Ik hoop dat deze bij ons nog een tijdje blijft bestaan want je scoort er echt de leukste, goedkoopste items!

 

Ben jij wel eens bij een HEMArkt geweest? 

3 gedachten over “Shoplog: Kerstspulletjes van de HEMArkt

  1. wat leuk al die spulletjes en goedkoop hoor. ik heb 5 euro betaald voor een kerst tafellaken.. ik ga toch ook maar eens vaker kijken de HEMArkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.