Foto challenge: 14 of 2016

Foto challenge: 14 of 2016


Gisteren las ik op de blog van Nicole van meisje eigenwijs dat ze een foto challenge gaat doen van de laatste 14 dagen van 2016. Een ontzettend leuk idee en het jaar ervoor heeft ze deze ook gedaan. De foto challenge is verzonnen door Noraly King. Super leuk en ik ga ook mee doen met deze foto challenge!

Wat is de bedoeling?

Het is de bedoeling dat je de laatste 14 dagen van het jaar 2016 elke dag een foto plaatst op Social media. Natuurlijk maakt het niet uit welke. Je kijkt dus op deze manier terug op het afgelopen jaar. De challenge begint vandaag want vanaf vandaag is het nog 14 dagen tot aan oudjaarsdag. De foto’s ga ik plaatsen op Instagram en de facebookpagina van SansLife. Ik heb er voor gekozen om mijn kinderen zo weinig mogelijk met hun gezicht op Social media en mijn blog te plaatsen. Soms zullen er dus foto’s voorbij komen waar het gezicht van mijn kindjes zijn weggeveegd of dat je alleen de achterkant ziet.

Dit is de eerste foto, januari 2016, ons meisje is 8 jaar geworden!

fotochallenge 14 of 2016

Misschien plaatst ik op oudjaarsdag wel een soort van jaaroverzichtje op mijn blog. Voor nu kun je de foto challenge volgen op mijn Social media kanalen!

Doe je ook mee? Leuk! Gebruik dan de hashtag #14of2016

3 gedachten over “Foto challenge: 14 of 2016

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.