SansLife de week door #…….

SansLife de week door #…….


Goedemorgen! Even een kort blogje voor deze maandagochtend. Want vol enthousiasme begon ik  een paar weken geleden SansLife de week door. Drie stuks heb ik er gemaakt en drie keer kon je een week in ons leven mee kijken. De laatste was van 28 november daarna geen SansLife meer….. Geen idee hoe het komt, het zit gewoon nog niet zo in mijn systeem om mijn hele leven vast te leggen door middel van foto’s. En van elk gerecht, gebeurtenis, wandeling, fietstocht, outfit, sportles enzovoort een foto te maken.

Deel 4?

Eigenlijk wilde ik vandaag een deel 4 plaatsen maar al scrollend door mijn foto’s kwam ik tot de conclusie dat er weinig te delen viel van afgelopen week. Dus ik ga proberen vanaf vandaag weer van alles vast te leggen zodat ik jullie volgende week maandag of dinsdag weer een leuk weekoverzichtje kan voorschotelen. Benieuwd naar hoe mijn vorige weken waren? Die kun je hier, hier en hier teruglezen.

Voor nu wens ik je een hele fijne maandag!

foto's sanslife

bron

 

 

 

2 gedachten over “SansLife de week door #…….

  1. ja je hoeft heus niet elke keer er wat op te zetten het is ook een drukke tijd voor jou maar nu met de kerstdagen voor de deur kun je vast een paar mooie foto’s maken en daar dan weer mee aan de slag gaan voor sanslife, veel succes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.