SansLife de week #4 Kerst, ziek en eerste column in een magazine!

SansLife de week #4 Kerst, ziek en eerste column in een magazine!


Welkom op deze 2e kerstdag! Ben je nog aan het uitbuiken van het kerstdiner van gisteren? Lig je nog bij te komen van je wilde stapavond? Vandaag een pyjamadag voor jouw en je gezin? Neem er een kopje thee of koffie bij en lees – en kijk gezellig mee met deze SansLife de week #4

Vorige week plaatste ik het bericht dat de laatste SansLife de week door van 28 november dateert.  Maar ik heb weer genoeg foto’s voor je verzameld. Sanslife de week door begint op maandag en eindigt op zondag. Het is de bedoeling dat deze op maandagochtend online komt zo heb je eerst gezellig wat te lezen  voordat je werkweek weer begint 🙂

Maandag

weekoverzicht sanslife

We begonnen de dag met een ziek meisje. Nou ja, die begonnen we zondag al… Spugen, spugen en nog eens spugen dat was het enige wat ze deed. Dus lekker bij mij op de bank liggen.

weekoverzicht sanslife

Gerard was nog even thuis aan het werk en dus kon ik snel naar het winkelcentrum om wat boodschapjes te halen.

weekoverzicht sanslife

‘S middags begon ik heel fanatiek foto’s te maken van dit leuke boek van Marianne Busser en Ron Schröder. Het Kerstboek voor peuters en kleuters. Ik wilde er namelijk een artikel van gaan maken. Maarrr… die middag begon bij mij ook van alles te rommelen van binnen en ik voelde de bui al hangen.

Dinsdag

weekoverzicht sanslife

Ja hoor, ik doe mijn ogen open en ik ben beroerd! Mijn hoofd knalt uit elkaar en mijn maag rommelt alle kanten op. Kriste was ook nog niet beter dus Gerard bracht Juste naar school. Ik ben op de bank gaan liggen met Serieus Request op de achtergrond. Kriste lag op dat moment nog lekker te slapen.

weekoverzicht sanslife

‘S middags deden we samen wat spelletjes op de bank. Onder andere ook bingo die ze had gekregen met Sinterklaas. Heel opmerkelijk misten er wat balletjes met de cijfers erop. We baalden er dus een beetje van. Waarschijnlijk zit haar broertje hier achter maar tot op de dag van vandaag weet hij niet meer waar hij ze “verstopt”heeft…..

Woensdag

Woensdag was een rustige dag. Kriste ging weer naar school. Ik heb deze ochtend het sporten overgeslagen. Ik had nog steeds niet echt veel gegeten en bleef maar misselijk en hoofdpijn houden. Die middag had ik eigenlijk een kerstborrel van mijn werk ook deze heb ik afgezegd.

Donderdag

weekoverzicht sanslife

Mijn vader had mijn kerstgeschenk opgehaald bij het werk en mijn moeder stuurde er een foto van. Ik was was wel benieuwd wat het zou zijn. (Het was een cadeaukaart van de Dekamarkt.)

 Vrijdag

weekoverzicht sanslife

Vrijdag was een leuke dag! Ik voelde me eindelijk weer wat beter en kookte voor de lunch een eitje. Maar uiteindelijk viel die niet helemaal super goed. Haha. Het begon weer wat te rommelen maar eind van de middag ging het gelukkig weer goed. Gerard haalde samen met Martijn de kerstboodschappen voor 2e kerstdag want dan komen ze gezellig met de kids bij ons gourmetten.  ‘S avonds hadden we de lancering van het allereerste magazine van de kickboksschool waar Gerard en ik samen personal training en kickboks les volgen. De eigenaar had mij gevraagd om een stukje te schrijven voor het blad. Ik was dus best wel een ietsiepietsie nerveus, want het was voor mij de allereerste keer dat iets van mijn werk in een magazine zou komen. Dus ja, je begrijpt, ik had wat lichte spanning. Ik dacht dat het artikel verkleind zou zijn en in een gedeelte van de pagina zou staan. Ik was helemaal verrast dat het een hele pagina betrof. Jongens, één hele pagina!

weekoverzicht sanslife

De foto is wat onscherp aangezien het natuurlijk wat donker was in de zaak waar het feestje werd gegeven. Maar oh oh dit is toch hartstikke tof? Binnenkort verschijnt hier natuurlijk meer over op de blog. Benieuwd naar de sportschool waar wij sporten? Klik dan hier.

Zaterdag

Jeetje, wat hebben we zaterdag gedaan? Niet veel eigenlijk. Ik haalde de kids op bij mijn ouders en liet natuurlijk vol trots het stuk zien wat ik geschreven had. Een bakkie koffie gedronken en weer lekker naar huis. Daar de was maar eens weggewerkt en voor de rest hebben we ’s middags lekker tv gekeken. Tussendoor mocht Kriste nog even een boodschap doen bij de buurtsuper bij ons om de hoek. En Gerard was nog voor z’n werk op pad. ‘S avonds maakte ik lekkere pitabroodjes met hamburgers. Mijn eetlust was gelukkig weer terug gekomen! Het was natuurlijk kerstavond en we keken naar de finale van het glazen huis, de kindjes mochten wat langer opblijven. Met een lekker bakje chips, speelden ze samen nog met de LEGO en keken we naar de TV.

Zondag

Merry Christmas! Vandaag is het 1e kerstdag! Gerard staat al vroeg op om een rondje te gaan hardlopen. De kinderen en ik dekken de tafel voor de kerstbrunch. Wij gaan eind van de middag richting mijn ouders om daar gezellig te eten. Kriste wil mijn moeder graag helpen met de voorbereidingen en wordt door mijn vader al eerder opgehaald..weekoverzicht sanslife

Juste gaat lekker spelen en ik duik even achter de laptop met koffie.

weekoverzicht sanslife

Ik maakte nog een foto van mijn kerstnagels waar ik zo blij mee ben!

weekoverzicht sanslife

Rond 4 uur vertrokken we naar mijn ouders. Kriste had goed geholpen; sausjes gemaakt, tafel gedekt en naamkaartjes geschreven :). Op de achtergrond zie je het kerstdorp wat mijn vader elk jaar weer maakt met Kerst. Zo leuk!

weekoverzicht sanslife weekoverzicht sanslife weekoverzicht sanslife

Dit was weer mijn weekoverzicht! Vandaag is het alweer 2e kerstdag! Wat gaat de tijd toch snel. Ga je nog wat leuks doen vandaag? Wij krijgen straks vrienden op bezoek met de kinderen en gaan lekker gourmetten!

Ik wens jullie een fijne 2e kerstdag!

weekoverzicht sanslife

foto pixabay

Eén gedachte over “ SansLife de week #4 Kerst, ziek en eerste column in een magazine!

  1. heel leuk allemaal weer geschreven .en hele mooie foto’s leuk van dat kerst dorp .wij hebben ook hele gezellige kerstdagen gehad. En van harte gefeliciteerd met jou stukje /stuk in het sport magazine. Het is heel mooi om dat te lezen. prachtig zijn jou nagels .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.