Mijn 2e blog voor Sweetest Design!

Mijn 2e blog voor Sweetest Design!


Vorige week kwam mijn 2e artikel online op Sweetest Design online. Vandaag deel ik het artikel op mijn eigen blog. Ik schreef een review over de fijne t-shirts die je bij Sweetest Design kunt kopen.

Fijn t-shirt met tekst

Met het heerlijk avondje in het vooruitzicht zocht ik nog een leuk toepasselijk cadeautje voor mijn schoonvader. Hij gaat volgend jaar de midwinter Marathon hier in Apeldoorn lopen. Het leek me daarom leuk iets van een shirt of trui te laten ontwerpen. Na wat rond te hebben geneusd in de webshop van Sweetest Design heb ik een zwart T-shirt uitgekozen met witte tekst.

Na wat heen en weer gemaild te hebben met eigenaresse Danique van Sweetest Design kreeg ik als snel wat voorbeelden te zien met de tekst in verschillende lettertypes. Het werd snel geregeld en voordat ik het wist had ik het pakketje al in huis!

Wat een prachtig T-shirt is het geworden. De stof is soepel en voelt heel fijn aan. Het shirt is van 100% katoen en de tekst is er netjes opgedrukt. Daarnaast zat er een kaartje bij het pakketje met de wasvoorschriften. Alleen van het kaartje word je toch al helemaal vrolijk?

2e artikel/samenwerking sweetest design2e artikel/samenwerking sweetest design

Leuk toepasselijk gedichtje erbij en het cadeautje was compleet. Onze pakjesavond was mede door dit cadeautje zeer geslaagd!

2e artikel/samenwerking sweetest design

Niet alleen op shirts kun je leuke teksten laten drukken maar heb je die super schattige rompertjes al gezien? Of de tanktops en sweaters? Misschien nog een leuk idee voor onder de kerstboom?

Ik wil jullie bij deze alvast hele fijne feestdagen wensen en tot volgend jaar!

Dat was hem weer, het 2e artikel voor Sweetest Design. Dit stuk is op 19 december online gekomen op de site. Vandaar dat ik ook schrijf over leuke ideetjes voor onder de kerstboom. Ontzettend leuk om met zo’n toffe webshop te mogen samenwerken! Het volgende artikel kun je eind januari weer verwachten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Eén gedachte over “ Mijn 2e blog voor Sweetest Design!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.